Kılıçdaroğlu'na Hakkımı Helal Etmiyorum

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu,
CHP Genel Başkanı 
Gazeteler “Parti ilkelerine bağlı temiz bir insan olsa Genel Başkanlığı bugün bırakırım” dediğinizi yazdı. Bu sözlerinize inanamadım. Yalanlamanızı bekledim. Ama siz susmakla yetindiniz. 
Bu durumda söz, ömrünü CHP ilkelerine adamış, bırakın akçeli işlere bulaşmayı maddi kayıplara uğramış fedakâr örgüt emekçilerine düşüyor.  Seçim kazanıldığında adaydan çok sevinen, yitirildiğinde onlardan çok üzülen isimsiz kahramanlara düşüyor. 
Emekli olduktan sonra CHP size İş Bankası idare Meclisi Üyeliği, Parti Meclisi ve MYK üyeliği, Milletvekilliği, Grup Başkanvekilliği ve en son Atatürk’ün koltuğunu verdi. 
CHP ilkelerine ters düşen uygulamalarınıza sırf parti zarar görmesin diye sabretti. 
Siz ise şu anda yurt dışında kırmızı bültenle aranan kişileri, yetmez ama evetçileri milletvekili yaptınız. FETÖ’cü olduğu savıyla üniversiteden çıkarılanları, yasa dışı yollarla yurt dışına kaçan kişileri danışman yaptınız. 
Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları ile helalleştiniz ama kendi partinizin laik, demokratik düzeni savunan kadrolarına küstünüz. CHP’li seçmeni ise her seçimde tıpış tıpış sandığa giden oy makinesi yerine koydunuz. 
Şimdi CHP ilkelerine bağlı, geçmişi temiz binlerce insan Atatürk’ün koltuğunu bir an önce bırakmanızı istiyor. 
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu,
Genel Başkan seçildiğiniz Kurultayın başkanıydım. 
Size hakkımı helal etmiyorum.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.