Halkın Sayfası

Halkın Sayfası

Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanını bir konuda haklı çıkarmak Türk Halkının boynunun borcu olsun

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Hans'a rağmen çalıştık, George'a rağmen çalıştık, hamdolsun neredeeeen nereye geldik” dedi.

Dışişleri Bakan da önceki gün Berlin’de Alman mevkidaşıyla basın toplantısında, “Turistin görebileceği herkesi mayıs sonuna kadar aşılayacağız. Tüm dostlarımız güvenli bir şekilde tatil yapabilir.”  diyerek, neredeeeen nereye geldik” gösterdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Eyyy Hans, eyyy George, elinizden geleni ardınıza koymayın, bizi yıkamayacaksınız” dedi.

Dışişleri Bakanı'da  “Turistin görebileceği herkesi mayıs sonuna kadar aşılayacağız. Tüm dostlarımız güvenli bir şekilde tatil yapabilir.” diyerek kimsenin elinden geleni arkasına koymasına fırsat vermedi, Erdoğan'ın ''bizi''ni  yıktı geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Hans ne derse desin, George ne derse desin, Hasana ne diyor, Ahmet ne diyor, Fatma ne diyor, beni o ilgilendiriyor, ben Hans'ın George'un ağzına bakmam, Ahmet'in Mehmet'in Ayşe'nin Hatice'nin ağzına bakarım” dedi.

Dışişleri Bakanı'da “Turistin görebileceği herkesi mayıs sonuna kadar aşılayacağız. Tüm dostlarımız güvenli bir şekilde tatil yapabilir.” dedi. Bırak Ahmet'in Mehmet'in Ayşe'nin Hatice'nin ağzına bakmayı, Hans'ın George'un ağzına düşeceğim diye rezil rüsva ettiği Ahmet'in, Mehmet'in, Ayşe'nin Hatice'nin ağzına e..., 

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Hans'la George değerli de, benim Ahmetim Mehmetim değersiz mi?” dedi 

Dışişleri Bakanı'da ''Turistin görebileceği herkesi mayıs sonuna kadar aşılayacağız. Tüm dostlarımız güvenli bir şekilde tatil yapabilir.” dedi, net bir şekilde gösterdi, Hans'la George mu değerli, Ahmet'le  Mehmet mi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Bizim Hans'tan George'tan geri kalır ne yanımız var? Bizler de Hans'ı George'u aşabilecek ZEKAya sahibiz, dedi.

Buna Dışişleri Bakanı'nın bir sözü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diğer tüm söylemlerine olduğu gibi, bir karşı çıkışı var mıdır, bilemem. Ancak ilk seçimde Türk halkının bir yanıtı olacaktır ki en azından, Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanını bir konuda haklı çıkarmak, Türk Halkının boynunun borcu olsun...

 

SELMA

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.