Halkın Sayfası

Halkın Sayfası

Allah'ın taktiri, CHP'nin yada bizzat halkın kendi suçu; asla ve asla, 19 yıldır ülkeyi yönetenlerin' değil!

 

Tayyip, AKP iktidarı ne yaptı? Türkiye de yaşanan tüm felaketler ''geliyorum'' derken, Tayyip,  AKP iktidarı ne yaptı?

Kamer Genç ve hepimiz teröristleri ülkemizin tüm kurumlarına yerleştiriyorsunuz bunun sonu çok kötü olacak derken, Tayyip, AKP iktidarı ne yaptı?

Devlette liyakat, hukuk bozulur ilim ve fenden uzaklaşırsan yerine koyduklarının namlusu elbet sana da döner; o zaman ''kandırıldım'' kandırmacasına sığınmak, sendeki zaafiyeti ortaya tüm çıplaklığıyla koymaktan başka bir işe de yaramaz. Ha diyeceksin ki, ''vatan haini olmaktan iyidir. yok, o öyle değil o cepte, üstüne kelimenin en hafif anlamlarıyla zafiyet, akıl yetersizliği, zayıflık koyuyorsun sadece; Türk milletinin yaşadıklarını anlayamayacak kapasitede olduğunu falan sanıyor, değilsen tabii ...

Türkiyenin bilim ve fenle yolunu aydınlatan hukukun üstünlüğünü güçler ayrılığını içselleştirmiş güçlü ve bağımsız olmasıyla çıkarları çatışan ülkeyi orta çağ karanlığına debelenir hale getirmek isteyen dış güçler le işbirliği yapan gerici güruhun,'' İtibar itibar'' diye bağırıp, oraya buraya saray diken, özel uçaklardan filo kuran zihniyetin, ülkedeki yangını söndürecek uçakları başka ülkelerden sağlamaya çalışması hangi itibar anlayışında yer bulabilir? Daha önemlisi halkımıza reva mıdır?

Sıkışınca “Bizim THK ile bir alıp veremediğimiz yok” diye yalan söyleyenler, önüne gelene yalan makinesi  diyenler değil mi? 

Sormazlar mı; THK ile bir sorunun yok diye mi uçaklarını geliştirmek, alt yapısını güçlendirmek yerine çürümeye terketmekle kalmayıp, yıllarca kurban derilerinin bağışlanmaması için yapmadığın kaldı mı, halkın kurbanlarının derilerini fetöcülere, tarikatlara yönlendirmedin mi?

Cumhuriyetin değerlerini kurumlarını kazanımlarını yıkıp yakanlar şimdi de ciğerlerimiz ormanlarımızın yanışından söndürülemeyişinden sorumlu değiller mi ve  devletin orman bakanı bu sorumluluğu CHP belediyelerine atmaya çalışmıyor mu, devletin Cumhurbaşkanı da ne kadar aymaz bir iddia olduğunu bilmesine rağmen kıvranıyor, lafı ordan burdan dolandırıp doğrulamaya çalışmıyor mu bakanını?

Şaşırdık mı, tabiki hayır, ''avukatıyız, aynı secdeye baş koyduklarımızdan zarar gelmez diyerek ülkenin tüm kurumlarına yerleştirdikleri teröristler darbe yapmaya kalkışınca da CHP'ye yıkmaya kalkışmadılar mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı açıklamada “Bazıları yangına körükle gidiyor” dedi.

Sen neyle gidiyorsun yangına, Cumhurbaşkanlığı’nın lüks uçakları yerine yangın söndürme uçaklarıyla gidebilseydin kimse körükle gitmeye kalkışmazdı, THK'ya atadığın kayyum, atıl durumda çürümeye bıraktığınız uçaklar için  4 milyon dolar lazım  “Bu parayı herkes verebilir; yardım kampanyası bile düzenlenebilir. Bunun için kimsenin beklemesine gerek yok” demese bu parayı da geçinmekte zorluk çeken halkın üstüne yıkmaya kalkışmasaydı mesela, itibar itibar diye sadece kendine yontmasaydı geliyorum diyen yangın felaketleri için itibar adı altında da olsa üç beş uçak koysaydı kenara kim körükle gidebilirdi yangına!

Nuh gemisini “tufan” sırasında yapmadı, neden, öngördü felaket ''geliyorum'' diyordu.

Ülkemizde maalesef yaşadığımız ve iktidarın, ''Allah'ın taktiri ya da CHP'nin suçu'' diyerek 19 yıldır yönettiği ülkede  önlem almadığı gibi  üstüne asla sorumluluk da almadığı, ''geliyorum''  diye diye gelen felaketler, göz göre göre canlarımızı,  ormanlarımızı aldı.

Tüm olanların yaşananlar ın suçlususun açıklaması,  Allah'ın taktiri,  CHP'nin  yada bizzat halkın kendi suçu;  asla ve asla, 19 yıldır ülkeyi yönetenlerin' değil!  

Halkın  açlık, işsizlik, hukuksuzluk, değersizlik içinde  olmasının  zerre kadar önemi yok helede   Cumhurbaşkanlığının itibarı  dediği gösterişi  karşısında ...

Halkın alabileceği  bir paket üstüne atılan çay olunca insanın aklına  saltanatlarını sürdürmek  için sahip olmak zorunda oldukları halkın oyunu  nasıl almayı düşündükleri geliyor. Bu kibire bakınca da bir tenezzülsüz mü var sorusu akla gelmiyor mu?

Halkın  oyuna tenezzül etmemek...... 

 

 

SELMA

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.