Halkın Sayfası

Halkın Sayfası

Acilen ''one minute''

 

1 Mart tezkeresi CHP tarafından engellenmeseydi Amerika müslüman Irak'a Türkiye üzerinden saldıracaktı.

Süleyman Şah Türbesi'ni Türk topraklarından işgalcilerden rica minnet izin alarak Suriye topraklarının güvenli bölgesine taşımak zorunda kalan AKP hükümetinin yaşattığı utancıda unutmadık

İsrail ramazan geleneğini bozmadı bu ramazanda da Filistinlilere saldırdı 

AKP hükümetinin Amerika'ya destek vererek Filistin'i destekleyen dört müslüman ülkede, Irak, Libya, Mısır, Suriye'de iç savaşa katkılarını unuttuk mu ki; o iç savaşlar olmasaydı İsrail Filistin'e bu kez de saldırmaya cesaret edebilir miydi diye sorumluluk duymayan AKP'nin, Kudüs’teki katliamları Türkiye’de protesto gösterileriyle lanetlenmesine, Soma’da ölenlerin hakları için gösteri yapacakların engellenmesinin aksine, izin vermesini, ''iki yüzlülük'' diye değerlendirmeyelim.

Kaldı ki İsrail ve Mısır’la ilişkilerini düzeltmeye çalışan, İsrail’in en çok ithalat yaptığı ülkelerden biri  olan Türkiye'nin, ABD ile ilişkilerinde bile İsrail'le arasını iyi tutmaya muhtaç bırakılan Türkiye'nin, müslüman ülkelerle arası bozuk olduğu için sesini duyuramayan Türkiye'nin, İsrail saldırılarına, katliamlarına karşı Filistin halkının  direnişine ne kadar katkı verebileceği de tartışılır.

Ülkemizde vatandaş cenazesini cemaatle gömemez çünkü korona vardır ve bu nedenle yasaktır.

AKP yöneticileri ya da yandaşıysa ya da tarikatçıysa kalabalık cenaze törenleri yapılabilir, o zaman korana tedbiri gereksizdir.

Ramazan bayramında anne baba ziyareti yasaktır. Üç beş kişi bir araya gelip büyüklerinin elini öpüp, hayır dualarını alamaz, çünkü AKP 81 ilde pervasızca kongre yapmış tüm ülkeyi koronaya boğmuştur.

AKP iktidarı yetkilileri din adına ipe sapa gelmez açıklamalar, uygulamalar yaptığından, adam kayırma, hırsızlık, arsızlıklar ayyuka çıktığından anlamı kavranmasın, doğru dürüst hayata geçirilemesin diye dini Arapça'ya mahkum bırakıldığından, istatistikler gösteriyorki; AKP döneminde deist ve ateist sayısı hızla artmıştır.

Sanılmasın ki sadece19 Mayıslar, 30 Ağustoslar, 23 Nisanlar, 29 Ekimler ve 10 kasımlar tehlikede; milliyetçi gömleğini çıkaranlar sanmayın ki, dini değerlere saygılılar.

Reis dedikleri karşısında müslümanlık için bile ses çıkaramayanlarla, Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk' e sahip çıkanlar arasındaki fark, bu yanılgının nedeni.

Söylemem o ki artık dindarlarda, Atatürkçüler ve Laik Cumhuriyetçiler kadar gür ses çıkarmalılar.

Devlette, aile, mafya, tarikat kavgası, ''takke düştü kel göründü''  kıvamına geldi.

Uluslararası Antlaşmalar, Anayasa, yasalar, işlevlerini kaybettirildi. 

“Örgütlü suç liderleri” ile olan ilişkilerde Ağar ve Bahçeli-Çakıcı derken, Sedat Peker’in videoları, daha da vahimi videolara verilen yanıtlar tarihe yeni utançlar kaydediyor.

İyi bayramlar demek isterdim ama iyi diyemediğim gibi bayram da diyemiyorum   

Biri artık acilen one minute demeli, one minute seçim, acilen seçim! ÜLKE MADDİ MANEVİ CUMHURİYETİN AYARLARINA DÖNMELİDİR 

 

SELMA 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum