Halkın Sayfası

Halkın Sayfası

Sedat Peker'in açıklamalarındaki olayların zeminleri nasıl oluşturuldu? 3

Yazı dizimizin üçüncüsündeyiz konumuz da değil ama şu moda bir cümle var ya kullanmadan geçemeyeceğim; ''Kırmızı çizgim'' 

Benimde kırmızı çizgilerimden biridir Halk TV  

Onu sırtında taşıyan bir gazeteci yada bir televizyoncu değildir. Aksine  baskılarla, iftiralarla adı yıpratılmış gazetecilere destek olmuş, kendisi omuzlarda yükselirken, haksızlıklara uğrayan gazetecilerede,  kendisine rakip olarak kurulan TVde olmalarına aldırmadan  yayınlarını açmış bir televizyondur.

0nu sırtında taşıyan başta düzinelerce kitapları satın alan Türk Halkıdır, Bir avuç gecesi gündüzü olmayan cesur çalışanlarıdır, sıfırdan hatta eksi sıfırdan alıp gezi gibi bir olgu yaşanırken bile yayınlarında yer vermeye korkan penguenleri simge yapan kanallara karşın, cesurca ve sağduyulu doğru haber anlayışıyla bu günlere getiren genel müdürüdür. Konunun dışına çıkma pahasına kırmızı çizgimede değindikten sonra;  

Nerede kalmıştık  diyelim mi artık......

Yazı dizimizin üçüncü ve son kısmında Sedat Peker'in açıklamalarında ki olayların zeminleri nasıl oluşturuldu, ülkemiz tüm bu kirli oyunların hesapların kucağına kimler tarafından, nasıl ve neden oturtturuldu?  Küresel Egemenliğe, İktidar karşılığında hangi sözler  verildi? Bu sözler hangi yaptırımları doğurdu? Evdeki hesaplar bozulunca, çarşıda bedelleri hangi masumlar ödedi?

Az çok bunlar her kez tarafından bilindi. Cesur korkusuz gazetecilerce yazılıp çizildi, siyasilerce kürsülerde dile getirildi. Bu günlerde de Bizim TV başta olmak üzere pek çok basın yayın aracılığıyla dile getiriliyor.

Uğur Mumcu öldürülmeden önce PKK ve arkasındaki gizli servislerin rollerini yazıyordu. CIA ve MOSSAD ilişkisini ortaya dökmüştü, bir çok konuda olduğu gibi Türkiye’ye karşı  emperyalistlerin maşası olan PKK ile ilgili en gerçekçi ve cesur  çıkarımlarda da bulunmuştu.

Öldürülmeden önce terör örgütü PKK’nın Amerikan istihbarat örgütü CIA ve İsrail gizli servisi MOSSAD tarafından nasıl kullanıldığını belgeleriyle anlatıyordu ve PKK’nın dış desteği yanında örgütün elebaşısı olan Öcalan ve yurt içindeki karanlık ilişkileri araştırıyordu. 1970’lerde aynı suçtan yargılanan kişilerden çok daha hafif ceza ile kurtulan Öcalan’ın, Maliye Bakanlığı’ndan aldığı bursun kesilmesi gerekirken 1980’e kadar devam ettiğini, neden korunduğunu araştırıyordu.

Güldal Mumcu’nun kitabında anlattığına göre 1970’lerde savcı 1993 yılında DYP’den milletvekili olan Baki TuğUğur Mumcu’ya, “Bana onun MİT görevlisi olduğuna dair bir yazı gelmişti. Arşivimde olma olasılığı yüksek. Çarşamba günü gelin, bulmuşsam belgeyi size veririm” demişti

Ancak o görüşme gerçekleşemedi, çünkü  arabasında bomba ile havaya uçuruldu Uğur Mumcu..

Kamer Genç de defalarca Fetönün terörist olduğunu bu gün yaşananların yaşanacağını meclisin kürsüsünden haykırmıştır.

Yine bu günlerde Sedat Peker diye bir mafya Lideri videolar yayınlıyor. 

Özellikle Mayıs 2021'de paylaşmaya başladığı ve bir seriye dönüştürdüğü videolarının, kısa zamanda çok popüler hale geldiği Peker'in  iddiaları az zamanda en çok tıklanan blog videoları olmuş, 13 binden fazla 10 yıldızlı oy ile IMDb'de; ''Bir mafya liderinin itirafları'' başlığıyla Top 200 içinde 1'nci sıraya oturmuştur.

İki gün sonra ani bir şekilde videolar IMDb'den kaldırılmış ve konuyla ilgili herhangi bir açıklama da yapılmamıştır. 

15 Nisan 2020'de Alaattin Çakıcı'nın tahliye olduğu gün Peker, açıklama serisinin ilk videosunu yayınladı ve  Çakıcı tarafından söylendiği iddia edilen bazı söylemlerin, bizzat Çakıcı tarafından söylenmediğine inandığını, bu tip iddialar veya söylemler karşısında kimseden korkmadığını, yurtdışına çıktığı zamanlarda savcılığın şahsı hakkında 'Suriye'de YPG'ye silah sattığına dair bir dosya' hazırladığını, bu dosya üzerinden gıyabi tutuklanma ve Interpol kararı çıkarılacağı, lakin kendisinin YPG'ye değil, Türk–Müslüman coğrafyasına insani yardım ekipmanı gönderdiğini, söyledi.

"Daha önce eğitim ve ticari işlerim için yurt dışına çıktığımı söyledim. Bunlar yalan değil lakin gerçeklerin de sadece %10'udur." da dedi.

Bu videoda aynı zamanda ilk defa Berat Albayrak'tan bahsetti. Arkadaşlarının sık sık, Albayrak'ın kendisi hakkında bir buçuk senedir dosyalar hazırlattırdığını ve kendisini ömür boyu hapse mahkûm edeceğini söylediklerini söyleyen Peker, 2019'un ortalarında yurtdışına kaçma kararı aldığını açıkladı. Aynı videoda Peker, Polis Teşkilâtı içerisinde bir kaç derin devlet kliğinin yönlendirmesi ve organizasyonu ile kendisini sosyal medyada hedef hâline getirildiğini; yurt dışına kaçmasına rağmen, terör örgütlerinin hedef listesinde olduğu için Makedonya'da Türk devleti tarafından kendisine  koruma polisi tahsis edildiğinin ancak bu polis korumasının daha sonra Berat Albayrak tarafından kaldırıldığını iddia eden  Peker, Berat Albayrak'ın Fethullahçılar tarafınca kandırılıp yanlış yönlendirildiğini de iddia etti.

Fethullahçıların yurtiçi ve dışı algı ve operasyonlarından bahsetti.

Peker, İrfan Aydın'ın kendi hakkında söylediklerinin iftira olduğunu, geçmişte Gülen Hareketi'nden yargılandığı, bu yüzden Aydın'ın itiraflarına itibar edilmemesine değinirken, ''Polis korumasıyla beni yurtdışına çıkartan devlet, artık yurtdışından beni getirtmek için yazışmalara başladı." dedi.

Sonrasında  Yurtdışına kaçma sürecinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine yardım ettiği iddialarını yalanladı, Soylu ile görüşmediğini belirtti. 20 Mayıs 2020'de politik söylemlerine son veren Peker bir yıl sustu yada susturuldu.

2 Mayıs 2021'de "Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve pelikancılardır." adlı yeni bir video yayınladı. Videonun başında "bir devlet büyüğünün 2020 Mayıs'ında videolara son vermesini, bir yıl içinde (2021 Nisan) ülkede önemli gelişmelerin yaşanacağını ve 2021 Nisan ayı içinde sıkıntılarından kurtulup Türkiye'ye dönebileceğini, ancak verilen sözlerin tutulmadığını..." açıklamasını yaptı.

 Video genelinde hakkında uygulanan 9 Nisan 2021 operasyonlarına değinen Peker, "Operasyonu derin devletin başı Mehmet Ağar ve Pelikan grubunun koordine ettiğini iddia edip Pelikan grubunun kendisine yapılan operasyonları Adolf Hitler'in sağ kolu Joseph Goebbels yöntemleriyle aynı olduğunu söyledi.

Videoda ağırlıklı olarak Mehmet Ağar'ı ve oğlunu hedef alan Peker, Mehmet Ağar'ın Azeri iş insanı Mübariz Mansimov'u sahte Fettullahçı suçlamalarıyla hapse mahkûm edip, Mansimov'un Bodrum'daki milyarlarca dolar değerindeki Yalıkavak Marinasını ederinin çok düşük bir fiyatta satın aldığını iddia etti.

Ağar'ın oğlu Tolga Ağar'ın da yönetim kurulunda olduğu Yalıkavak Marinası bir açıklama yayınlayıp iddiaların yalan olduğunu söyledi.

Peker, 6 Mayıs 2021'de "mehmet ağar ve pelikancıların Gerçek Yüzü (Ödeşmek Adettendir!)" adlı ikinci videosunu paylaştı. Önceki açıklamasında yaptığı gibi Ağar ve oğlu hakkındaki iddialarına devam etti. Peker'in iddiasına göre "Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar, Emir Sarıgül'ün evindeyken Tolga Ağar ile dünyaca ünlü Türk kasap Nusret Gökçe arasında telefonda bir tartışma yaşandı. Tartışmalar sonucunda sinirlenen Tolga Ağar, silahla 4-5 el ateş etti, Silah sesi üzerine olay yerine gelen emniyet mensuplarına da müdahale edilip silahı Tolga Ağar değil, Emir Sarıgül'ün şoförü Selim Taşdemir'in yaptığına dair tutanak tutulmasını sağladılar iddiasıyla birlikte,  Elâzığ'da Kanal 23 adlı kanalda program sunuculuğu yapan Kazakistan kökenli Yeldana Kaharman, Elâzığ Jandarmasına gidip Tolga Ağar'dan şikâyetçi oldu bir gün sonra 28 Mart 2019'da Yeldana Kaharman evinde intihar etmiş şekilde ölü bulundu diyerek olayın intihar değil cinayet olduğunu da iddia etti.

Jandarma Genel Komutanlığı ve Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı bu iddialar üzerine açıklamalar yaptı.

JGK, "Yeldana Kaharman'ın Jandarmaya her hangi bir başvurusu olmadığını iddiaların asılsız olduğunu açıkladı. Elazığ Başsavcılığı ise, "Yeldana Kaharman'ın evinde intihar ettiğini, bunların otopsi raporlarında kayıtlı olduğunu, Sedat Peker'e ait iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Peker, 9 Mayıs 2021'de "Derin Devletçiler, Pelikancılar; Bir Tripoda, Bir Kameraya Yenileceksiniz." adlı üçüncü videosunu paylaştı.

Açıklamalarında Mehmet Ağar ve Turkuvaz Grubu CEO'su Serhat Albayrak (Berat Albayrak'ın abisi) hakkında iddialarda bulundu.

Peker açıklamasında, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'in Mehmet Ağar ile beraber fotoğraf çektirmesini eleştirdi. MİT başkanı Hakan Fidan'ın kendisine istihbarat bilgisi gönderdiğine dair iddiaları da yalanladı Ve Turkuvaz Medya grubuna bağlı ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz'da yeni eklenen "Peker" karakterinin Serhat Albayrak talimatı ile eklendiğini iddia etti.

2014 yılında AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran'ı Emine Erdoğan'a küfür ettiği nedeniyle dövdürdüğünü iddia  etti.

 İşbaşaran ise; "sahte avukat diplomasıyla karakola giren Peker'in adamı beni dövmedi, tam aksi, ben onu dövdüm" dedi.

9 Mayıs son videosunda, artık Türkiye'ye dönmeyeceğini, kendisini yurtdışından operasyonla getirtecek olan kolluk gücü ile de silahla çatışacağını açıkladı.

Peker, 13 Mayıs 2021'de "Bazıları Aslan Hikayesini Anlatmadan Avcının Hikayesine İnandılar. Görüşeceğiz" adlı dördüncü videosunu paylaştı. Bu videosunda Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya dair iddialarda bulundu.[Peker, 2018'de intihar eden Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın ölümünden Süleyman Soylu'nun sorumlu olduğunu iddia etti.

16 Mayıs 2021'de "Her Günahın Bir İntikam Meleği Olur." adlı beşinci videosunu paylaştı.

Videoda ki diğer iddiaları

Mehmet Ağar ve Mübariz Mansimov arasındaki ilişkiyi araştırması için savcıları göreve çağırdı.

"Kolombiya'dan Türkiye'ye 4.9 ton kokain geldiğini ve sahibinin Mehmet Ağar olduğunu...

Elâzığ'da Kanal 23 adlı kanalda program sunuculuğu yapan Kazakistan kökenli Yeldana Kahraman'ın intihar değil, tecavüze uğrayıp öldürüldüğü iddialarını yineledi.

Süleyman Soylu ve Mehmet Ağar'ın fetö davası sonrası boşalan kontenjanları fırsat bilip kendi avukatlarını savcı olarak yerleştirdiğini iddia etti.

“Sedat Peker istihbarat örgütlerinden bilgi alıyor, arkasında birileri olmalı” diye iddia eden gazetecilere karşı çıkıp böyle bir şey olmadığını, her şeyi kendinin hazırlayıp planladığını söyledi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi için “sana o yazıları kimin yazdırdığını biliyorum, birileri sana yaz dediklerini yazıyorsun.” dedi.

Süleyman Soylu'nun danışmanı olduğunu iddia ettiği Ali Faik Hacıoğlu'nun 1 milyon 600 bin liralık arabaya bindiğini ve Trabzon'da 5 milyon tl'ye ev yaptırdığını iddia etti.

Mehmet Ağar'ın Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'e bir kaset verip, Emir Sarıgül'ün eşi Fatoş Altınbaş ile boşanmasına neden olduğunu iddia etti.

Yurtdışındaki polis koruması hakkında şunları iddia etti; ''Benim polis koruma kararım normal değildi, biliyorsunuz değil mi? Devlet büyükleri gibi yurtdışına gittiğimde de koruma polislerim benimle geliyordu, yani ayrıcalıklıydım''

Peker 20 Mayıs 2021'de “Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülür.” adlı bir video yayınladı  

Demirören medya grubunu hedef alarak Hürriyet saldırısı hakkında şunları iddia etti; "Senin gazeteyi ben bastırttım. Bana bunu yapmamı söyleyen AKP'li bir milletvekili oldu, adını şimdi vermeyeyim ayıp olur, telefon sinyalinden bulunur. Senin oturduğun koltukta benim emeğim var."

Süleyman Soylu'nun İçişleri Bakanı olmasında da kendi emeğinin olduğunu iddia etti.

Süleyman Soylu ve ekibinin açıklamaları sonrasında 613 kişiye dinleme kararı çıkarttığını iddia edip ''Beni fetö'yle ilişkilendirmeyin, devlet aklı var. fetö sorgulamalarının cılkını çıkardınız, insanların fetö ile mücadeledeki inancını kırdınız, şüphe düşürdünüz. Sedat Peker örgütü için fetöcü demeyin'' dedi.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu üzerinden Süleyman Soylu'ya seslenerek hakkında

"Resul var; organizeden sorumlu emniyet genel müdür yardımcısı, senin operasyon adamın. Yeniköy Motors'un sahibi olan Nevzat Kaya, soylu'nun oğluna ait bir plakayla dolaşıyordu. Operasyon olacağı için soylu, oğlundan bu plakanın ihtisasının iptalini istedi. Sonrasında bakan Soylu'nun oğlu Engin SoyluNevzat Kaya'ya şantaj yapıp 5 milyon dolar verirsen bu operasyondan senin ismini çıkarırız' dedi. Resul Holoğlu'nun ise tüm operasyonu yürüttüğünü Süleyman Soylu'nun İbrahim Kalın'ı ve onun özel kalem müdürünü takip ettirdiğini de iddia etti.

23 Mayıs 2021 tarihinde "Hayata Korkusuzca Bakanlar, Ölümden de Korkmazlar" adını verdiği bir videoda kendisine yapıldığını iddia ettiği çeşitli zulümlerden bahsederek şöyle  dedi; ''Uyuyan devi uyandırdınız, 20-25 senedir ne güzel sessizlik, sakinlik. (bundan sonra olacakları kastederek) Artık sizin sorununuz'' 

Video genelinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hakkında iddialarda bulunan Peker, Bakan Soylu için "Sadık Soylu. ''Ankara'da bir iş merkezi var, 'Next Level'. Bu devletin bir yeri. Bakanlığın (çevre ve şehircilik bakanlığından bahsediyor) tüm yüksek bürokratları orada, bütün işadamları orada. Onları çevre ve şehircilik bakanı Murat Kurum mu yönetiyor yoksa Sadık Soylu mu?'' dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Erdal Kayapınar için se ''Bu adamla ilgili bir fetö soruşturması vardı, o nasıl kapandı? bu adam ya gerçek fetöcüyse?''  dedi.

Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım hakkında iddialarda bulundu. "Kolombiya'da kokain yakalandıktan sonra yeni bir rota ihtiyacı doğdu. ABD'de adalet bakanlığına bağlı bir kurum olan ve uyuşturucu kullanımı ile uyuşturucu kaçakçılığı konularında çalışmalar yapan DEA'in (drug enforcement administrationVenezuela'da kontrol yetkisinin olmıyor ve bu yeni güzergahı kurmak için Venezuela'ya kim gitti?'' Venezuela'ya giden kişinin eski başbakan Binali Yıldırım'ın oğlu olan Erkam Yıldırım'dır. Venezuela'nın en büyük limanı olan Karakas limanından kalkan ve konteynır taşıyan büyük gemilerin Panama üzerinden Türkiye'ye geliyor. Bu gemiler Türkiye'ye girdikten sonra 30-35 metrelik, uzun yolculuk yapabilen ve tonlarca kokainin parça parça yüklenebildiği yatlarla dağıtımının gerçekleştiriliyor."

Venezuela'dan gelen uyuşturucunun para trafiği hakkında şu iddiaları dile getirdi; "Para trafiği nasıl oluyor? Tüm para trafiği Kıbrıs'tan gerçekleşiyor ve başında da ünlü yasadışı kumar/bahis oynatıcısı Halil Falyalı var. Erkam Yıldırım Kıbrıs'a her gidişinde Halil Falyalı'ya ait otellerde, casinolarda misafiri oldu. (Binali bey olarak bahsettiği Binali Yıldırım'ın bu organizasyonun içinde olmadığını düşündüğünü belirtti.)

"Mehmet Ağar bu organizasyonun tam ortasında. Erkam Yıldırım ile Süleyman Soylu'nun dostluğuna ve Erkam Yıldırım'ın Süleyman Soylu'nun çevresindeki, bu konularla ilgilenen kişilerle olan dostluğuna bakın. Mehmet Ağar'ın emniyet müdürlüğü döneminde en iyi arkadaşları olduğunu iddia ettiği bazı isimler şunlardır; Behçet CantürkHüseyin BaybaşinSavaş Buldan(Pervin Buldan'ın eşi). Ağar; Kürt iş adamları olarak bilinen bu kişiler ile zamanında uyuşturucu işi yaptı. Ağar bu isimlerin her türlü işlerini halledip karşılığında para alıyordu."

Uğur Mumcu 'Bence şehitti. Uğur Mumcu, zamanında, bunların tüm foyalarını ortaya çıkarıyordu. Adam şehit oldu, olay yerine ilk gelen kim? katilin kendisi, Mehmet Ağar!''

Derin devlet gibi aynı sistemle çalışan bir de derin PKK olduğunu ve PKK'nın bu yüzden bitmediğini iddia etti.

Peker, 30 Mayıs 2021'de "Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar." başlıklı 8. videosunu yayınladı. Videoda ilk defa Suriye detayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi hakkındaki tutuklama beyanlarına değindi

Kendisine yönelik ''Filistin'e yardım etmiyorsun'' eleştirilerine 

'Azerbaycan'a siha gönderdik, orada SOCAR (Azerbaycan devletinin ulusal petrol kurumu) var, alt şirketler, petrol falan var. Katar'a siha gönderdik, orada para var. Filistin'de ve var? hamaset var, 'kardeşlerimizle beraberiz var'. e kardeşlerimizle berabersek on tane siha da oraya gönderseydiniz, niye yollamıyorsunuz? öyle cami çıkışlarında bağırmakla olmaz'' dedi. ''israil'e giden malları taşıyan gemilerin kimin olduğu belli, İsrail'den kimin o gemilerin, yazıhanesinin olduğu da belli'' dedi ve boykot edelim diyenler için ''ya boykotu bırak, onların malını taşımayı bırakın o zaman.'' diyerek yanıt verdi.

15 Temmuz için; ''Ben ilk gece sokaklardaydım, bastırmaya yardım ettim. ama sonradan beni kıl tüy adamların 15 Temmuz hakkındaki açıklamalarını yaparken korumam için görevlendirdiler, ben de gitmedim, ben kendimi yedirmem''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi hakkındaki konuşması için şunları dedi; ''Beni bulup getirmek gerçeği değiştirecek mi Tayyip Abi? Madem ben uluslararası düzeyde bir komploysam bundan sonraki videoyu karşınıza oturup anlatacağım, ne zaman tanıştık, ne zaman görüştük... ne eksik ne bir fazla. Abi sadece bir özür beklemiştim, bütün olanları anlattım, bunları sen bilmiyorsun, geri kalan herkes biliyor. Ancak sen bunları görmek istemiyorsan, ben de vatan haini olarak anılmak istemem. Ben vatan haini değilim, bunu en iyi sen biliyorsun. Senin hiçbir gücün yokken ben vardım, onların hiçbiri yoktu. Bir dahaki videoda konuşacağız Tayyip abi, baş başa. İnsanlar dinleyecek, delillerle de anlatımlarımı doğrulayacağım."

Halil Falyalı için ''Hadi gidin alınsanıza! ama alamıyorsunuz değil mi? Onda kasetler var, herkesi çekmiş o da'' dedi.

Suriye olayları için ''MİT tırları yakalandığında içindekilerin (silahların) Türkmenlere ihtiyaç için gittiğini düşünüyordum, fakat bu silahların yollanması meselesini TSK'nın ve MİT'in değil, SADAT'ın içindeki bir ekipin  organize ettiğini  söyleyip, kendi üzerinden gönderilen bu malzemelerin Türkmenlere değil, El-Nusra'ya gönderildiğini iddia etti.

Suriye'de ki ticaret ağı için; "Şimdi siz, Suriye'de ticaret yapmak için ne yapmalısınız biliyor musunuz? Metin Kıratlı Bey var, tam makamıyla söyleyeyim, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı, külliyede, şimdi ona gideceksiniz, ama böyle bir iki kamyonluk işler söylemiyorum, büyük işler'' Kıratlı'dan onay alındıktan sonra işin Murat Sancak ve Ramazan Öztürk'e bağlandığın,  Tüm hiyerarşi orada. Onlardan da onay alındıktan sonra gidilecek kişi El-Nusra'nın iktisat sorumlusu Ebu Abdurrahman (Ebu Şeymal). Şu anda da ticaret böyle yapılıyor, biliyor musunuz? Benim dediğimin dışında oralarda büyük çapta iş yapamazsınız." iddialarında bulunda.

Uzun süredir haber alınamayan Berat Albayrak için; "Berat Albayrak nerede biliyor musunuz? Berat Albayrak'ın Hadımköy-Beylikdüzü taraflarındaki Murat Sancak'ın evinde kalıyor" iddiasında bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için; "Son 4 yıllık içişleri bakanlığı döneminde ne kadar büyük holding, kurum ve kuruluş varsa Süleyman Soylu'nun şirketine geçti.  Ya bu makam suistimal etmek değil mi? Bu bile suç. yahu bir şirket nasıl büyür böyle bir anda?  soru ve iddialarında bulundu.......

Türkiye'nin geldiği getirildiği durum ....Buradan çıkış var mı?  tabii ki,  hep vardır . ... 

 

Selma Sevinç

 

Kaynak

Hürriyet

Sedat Peker videoları

Güldal Mumcu

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.