Halkın Sayfası

Halkın Sayfası

''babacım dayanamıyorum, beni bu görevden affediniz''

Siz daha istifaya 'istifa' diyemeyin, af falan edilmedi damat, bal gibi istifa etti!

Berat Albayrak'ın istifası açıklanırken “Cumhurbaşkanımız tarafından yapılan değerlendirme sonunda, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın görevden af talebi kabul edilmiştir” denildi. Bak bak, ifadeye bak; kardeşim affedilmek isteyen gider kayınpederine, 'babacım dayanamıyorum beni bu görevden affediniz'' falan der. Var mı öyle birşey, yok.

Türkiye’nin büyük sermayeli televizyon kanalları zaten alışık oldukları gibi söyleyeceklerinin kendilerine servis edilmemiş olmasının yarattığı çaresizlikle, saatler geçiyor haberi göremiyorlardı bir türlü. 

Açıklamadaki “af talebi” ifadesini hemen benimseyen, haberi bu lafa dayandırmanın rahatlığıyla artık sırayla vermeye başladılar, Bizim TV'nin internet televizyonundan ve gazetemizden saatler sonra, halkın haber alma özgürlüğüne duyduğumuz saygıyla sunduğumuz 'İSTİFA' haberini.

Böylelikle açıklamasını, “Cenab-ı Allah sonumuzu hayreylesin” diyerek bitiren Albayrak’ın istifa mektubunda hiç kullanmadığı “af talebi” kelimesi, tüm yandaş medyada, olaydan saatler sonra, aynı anda “af talebi” diye yer aldı. 

Oysa Damat, Kayınpederi'yle aynı dümeni tuttuğu gemiden umudu kesmiş atlamış, atlarkende Allah'a emanet etmiştir gemiyi; ki doktorların yapılacak bir şey kalmayan hasta için yakınlarına söylediği gibi yapmıştır bunu, 'Allah'tan ümit kesilmez'', umutsuz gördüğü gidişat için  “Cenab-ı Allah sonumuzu hayreylesin” diyerek İSTİFA etmiştir.

SELMA

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.