Süper Lig'de 3 maç ertelendi

Süper Lig'de 3 maç ertelendi

Süper Lig'in 3'üncü haftasında oynanacak olan Konyaspor-Beşiktaş, Çaykur Rizespor-Başakşehir FK ile Samsunspor-Kasımpaşa maçları ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 3'üncü haftasında oynanması gereken 3 maçın ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nda mücadele edecek olan kulüplerimiz ile Trendyol Süper Lig'in 3. haftasındaki müsabakaların ertelenmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Buna istinaden, yazılı olarak erteleme talebinde bulunan kulüplerimizin başvuruları değerlendirilmiş ve Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanması gereken Tümosan Konyaspor-Beşiktaş, Çaykur Rizespor-RAMS Başakşehir FK ile Samsunspor-Kasımpaşa müsabakaları Federasyonumuz tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ertelenen müsabakaların oynanacağı tarihler daha sonra ilan edilecektir.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak Avrupa kupalarında mücadele eden tüm kulüplerimize başarılar dileriz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.