Türkiyede halkımızın yarısının açlık yarısının yoksulluk,sınırında yaşadığı ,yolsuzluk ve yasaklarda rekorlar kırmış ,halkımızı pazar yerlerinden artık sebze ,çöp arabalarından yiyecek artığı toplar hale düşüren bu ceberrut iktidarı göndermek bizim için artık en büyük görevdir.
Bugün Cumhurbaşkanı adayımız İmamoğlu ‘nun adaylığını engellemek için dünya tarihinde görülmedik hukuk skandalları ile karşı karşıya kaldık.Toplumumuz her alanda HAKSIZ VE ADALETSİZ bir süreci yaşamaktadır.
AKP İktidarının amacı Özgür Özel ile birlikte birinci olup iktidara yürüyen ,toplumda umut yaratan CHP ye ,devlet olanakları ve bazı kişileri de kullanarak, yargı dahil her türlü yöntem ile saldırarak en son olarak da BUTLAN kararı ile güçlü CHP yi zayıflatmak ,birbirine düşürmek ve bölmek istediğini hepimiz görüyoruz.Bizlerin bu durumda akılla ,izanla bu süreci yönetmek ve bölünmeden yeniden İktidara güçlü bir şekilde yürümesi gerekmektedir.
İmamoğlunun ve birçok Belediye Başkanımızın şu anda Mahkeme kararları ile tutuklu ve hapiste yada yargılandığı bir süreçte hızla kendimizi toparlamamız Büyük Atatürk’ün Bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni; Üç kez Kurultayda Oybirliği ile Genel Başkan seçtiğimiz Özgür Özel liderliğinde çağdaş, özgürlükçü, çoğulcu, eksiksiz ve tam demokrasiyle buluşturmak en büyük görevimizdir.
Hiç kuşku duymuyoruz ki önümüzdeki seçimlerde halkımızın oylarıyla Genel Başkanımız Özgür Özel’in önderliğinde bu karanlık ve ceberrut iktidarı sandıklarda yıkacak ve CHP iktidarını, Halkın iktidarını kuracağız.
Şu an Mahkeme Kararı ile CHP Genel Merkezinde görevlendirilen Kılıçdaroğlu başta olmak üzere diğer görevlilerin partimizin demokratik geleneklerinin ve taban iradesine saygının gereğini yerine getirmelerini partimizi bütün üyelerimizin beklentisine uygun olarak 24,25,26. Dönemlerde CHP Balıkesir Milletvekili ve Adalet Komisyonunda CHP’yi temsil etmiş bir Milletvekili olarak çağrı yapıyorum.Saygılarımla.
26.05.2026
Av.Namık HAVUTÇA
24.25.26.Dnm Balıkesir Milletvekili