Yunanistan'daki PCR testi krizinde ikinci perde! Su bile verilmemiş

Galatasaray'ın özel maç için gittiği Yunanistan'da PCR testi krizi çıktı. Krizin ayrıntıları ortaya çıktı.

Olympiakos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan'a giden Galatasaray Futbol Takımı, Yunan yetkililerin koronavirüs testlerini kabul etmemesi ve sergiledikleri kaba davranışlara tepki olarak Atina'dan geri dönme kararı aldı.

SU BİLE VERİLMEMİŞ

Yaşananlara tepkiler sürerken; yaşanan krizin ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. 

Futbolcuların bulunduğu kafileye pasaport bekleme alanında su servisi ve satışının yapılmadığı belirtilirken, su isteyen futbolculara, lavabo çeşmelerinin önerildiği iddia edildi.

Konunun Atina Büyükelçiliğine iletilmesinin ardından yaklaşık 1 saat 50 dakika sonra kafileye 4 koli su gönderildi.  Galatasaray kafilesi test sonuçları kabul edilmediği için bulundukları yerdeki ‘lounge’ hizmetlerinden de yararlanamamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Menajeri açıkladı: Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray kararı!
KAP'a bildirildi: Galatasaray'dan sermaye artırımı kararı!
99. Gazi Koşusu'nun galibi belli oldu
Ve Osimhen transferde kararını verdi! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?
Galatasaray, Osimhen transferindeki en büyük sorunu çözdü