Volkan Demirel'den Galatasaray'a: Dışarıdan 11 adam toplasak, onlar da toplasa, yine biz kazanırız

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel'den Galatasaraylıları kızdıracak açıklamalar geldi. Demirel derbi öncesi "Dışarıdan 11 adam toplasak, onlar da toplasa, yine biz kazanırız" ifadelerini kullandı.

.Yıllarca Fenerbahçe formasını giyen ve şimdilerde sarı lacivertlilerin teknik heyetinde yer alan eski kaleci Volkan Demirel, Galatasaray derbisi öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kulüp televizyonuna konuşan Demirel derbiyle ilgili, "Fenerbahçe taraftarı rahat olsun. Hafta sonu Fenerbahçelilerin bayramı olacak.

Dışarıdan 11 adam toplasak, onlar da toplasa, yine biz kazanırız. Geçen sene bir istisna oldu. Derbi galibiyetine bir yıl ara girdi. 20 yılda bir olur, belki 50 yılda bir olur. Bundan sonra hiç olmayacak" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de gergin günler: Sadettin Saran adaylığını açıkladı
5 yıl için 100 milyon Euro: Fenerbahçe dev anlaşmaya hazırlanıyor
Galatasaray, Bodrum FK'yı 2-0 mağlup etti
Yeni sezonda futbol takımları 14 yabancı oyuncu bulundurabilecek
Gol kralı futbolcunun şüpheli ölümü! 11. kattan düşerek öldü