VakıfBank, filede Avrupa ikincisi

VakıfBank, 2021 CEV Şampiyonlar Ligi Süper Final maçında İtalyan ekibi Imoco Conegliano’ya 3-2 mağlup olarak Avrupa ikincisi oldu.

VakıfBank, 2021 CEV Şampiyonlar Ligi Süper Final maçında İtalyan ekibi Imoco Conegliano’ya 3-2 mağlup olarak Avrupa ikincisi oldu.
CEV Şampiyonlar Ligi’nde 5. kez gümüş madalyanın sahibi olan sarı-siyahlılarda, İsveçli pasör çaprazı Isabelle Haak 33 sayı ile en skorer isim olurken; Gabi 14, Bartsch-Hackley 13, Zehra 11, Rasic 6 ve Ognjenovic 1 sayıyla oynadı.

Salon: AGSM Forum
Hakemler: Agnieszka Michlic (Polonya), Dobromir Dobrev (Bulgaristan)
Imoco Conegliano: Wolosz, Sylla, Folie, Egonu, Hill, Robin, De Gennaro (L) (Caravello, Adams, Gennari)
VakıfBank: Ognjenovic, Gabi, Zehra, Haak, Bartsch-Hackley, Rasic, Ayça (L) (Cansu, Gözde, Gizem (L), Meliha)
Setler: 22-25, 25-22, 23-25, 25-23, 15-12
Süre: 146 dakika (31,32,31,31,21)   (İHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Filenin Sultanları, final için Japonya karşısında!
Türkiye ilk kez Dünya Şampiyonası'nda yarı finalde
Türkiye, Gürcistan'ı 3-2 mağlup etti
Krize çözüm aranıyor: Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz kararı!
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor: Sergen Yalçın'dan yönetime 3 istek!