TFF'den suç duyurusu! Galatasaray yöneticisi hakkında soruşturma başlatıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Galatasaray'ın Fraport TAV Antalyaspor ile yaptığı maçta yaşanan olaylar nedeniyle Galatasaray yöneticisi Mahmut Recevik hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik hakkında, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

TFF, Galatasaray'ın Fraport TAV Antalyaspor ile yaptığı maçta kendilerine küfür ettiği iddiasıyla Mahmut Recevik hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunu işleme koyan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Sporda Şiddetin Önlenmesi Bürosu, Recevik hakkında soruşturma başlattı.

Recevik'in önümüzdeki günlerde "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağırılacağı öğrenildi.

- Olay

Türk Telekom Stadyumunda 2 Ocak'ta oynanan Galatasaray-Fraport TAV Antalyaspor maçında statta bulunan TFF yöneticileri ve hakemlere hitaben küfür eden Mahmut Recevik, daha sonra Twitter hesabından açıklama yaparak, maçın heyecanı nedeniyle yaşanan olaydan dolayı özür dilemişti.

Türkiye Futbol Federasyonu, Recevik hakkında, Galatasaray'ın Fraport TAV Antalyaspor ile yaptığı maçtaki hakareti nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 52 bin 500 lira para cezası vermişti. (AA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Futbolda kara gece: Milli Takım İspanya'ya farklı kaybetti
Filenin Sultanları, final için Japonya karşısında!
Türkiye ilk kez Dünya Şampiyonası'nda yarı finalde
Türkiye, Gürcistan'ı 3-2 mağlup etti
Krize çözüm aranıyor: Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz kararı!