Milli takımda iyi bir çalışma ortamının olduğunu belirten Taha Erdem Cevahiroğlu, "Burada çok iyi bir çalışma ortamındayız. Hocalarımızla ve takım arkadaşlarımızla çok iyi bir aile ortamımız var. Çok verimli geçiyor. Bu kampın amacı önümüzdeki ay yapılacak şampiyonaydı ama iptal edildi" diye konuştu.
"ÖNCE ÜMİT MİLLİ TAKIMI, SONRA A MİLLİ TAKIM'I HEDEFLİYORUM"
Hedefinin önce Ümit Milli Takımı sonrasında ise A Milli Takım olduğunu dile getiren genç sağ bek, "Basamak basamak bakacak olursak önce Ümit Milli Takımı sonra da A Milli Takım'ı hedefliyorum. Hayalim her zaman en iyisini yapmak ve en iyi yerde bulunmak. Bunun için de çok çalışıyorum. Kampta herkes birbirinin eksiğini kapatmaya çalışıyor ve herkes birbirine yardımcı oluyor; bu çok önemli" şeklinde konuştu.
"TRABZONSPOR HER TRABZONLU ÇOCUĞUN HAYALİNİ KURDUĞU YER"
Trabzonspor formasıyla sahaya çıkma hayali içinde olduğunu dile getiren 18 yaşındaki oyuncu, "Trabzonspor her Trabzonlu çocuğun hayalini kurduğu yer. Benim de hayalim bu. Kısa zamanda Trabzonspor'da kalıcı olmak ve büyük başarılar yakalamak istiyorum. Bunun için de çok çalışıyorum. Trabzonspor gibi büyük bir camiada oynamak herkesin hayali ama herkes o konuma gelip o mevkide bulunamıyor. Çok çalışıyorum ve kendime güveniyorum. Daha çok çalışarak güzel yerlere gelmek istiyorum" ifadelerini kullandı.