Süper Lig'de 3 maç ertelendi

Süper Lig'in 3'üncü haftasında oynanacak olan Konyaspor-Beşiktaş, Çaykur Rizespor-Başakşehir FK ile Samsunspor-Kasımpaşa maçları ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 3'üncü haftasında oynanması gereken 3 maçın ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nda mücadele edecek olan kulüplerimiz ile Trendyol Süper Lig'in 3. haftasındaki müsabakaların ertelenmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Buna istinaden, yazılı olarak erteleme talebinde bulunan kulüplerimizin başvuruları değerlendirilmiş ve Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanması gereken Tümosan Konyaspor-Beşiktaş, Çaykur Rizespor-RAMS Başakşehir FK ile Samsunspor-Kasımpaşa müsabakaları Federasyonumuz tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ertelenen müsabakaların oynanacağı tarihler daha sonra ilan edilecektir.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak Avrupa kupalarında mücadele eden tüm kulüplerimize başarılar dileriz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Real Madrid’de deprem! 'Xabi Alonso'yu istemiyoruz' diyen futbolcular belli oldu
Galatasaray Monaco deplasmanından eli boş döndü: 1-0
22 hakem ve 27 futbolcu daha bahis oynadığı için PFDK'ye sevk edildi
Metehan Baltacı kmidir? Metehan Baltacı neden tutuklandı?
Alassane Ndao kimdir? Alassane Ndao neden tutuklandı? Alassane Ndao hangi takımlarda oynadı?