Şubat ayı burs ve kredileri ödenmeye başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şubat ayı burs ve kredi ödemelerinin bugün itibarıyla başladığını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şubat ayı burs ve kredi ödemelerinin bugün itibarıyla başladığını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Şubat ayı burs ve kredi ödemelerine başladı. Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bugün itibarıyla burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi. Bakan Kasapoğlu, 6-10 Şubat tarihleri arasında TC kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını kaydetti.

TC kimlik numarasının sonu "0" olanlar 6 Şubat, "2" olanlar 7 Şubat, "4" olanlar 8 Şubat, "6" olanlar 9 Şubat, "8" olanlar 10 Şubat'ta ödemelerini alabilecek.

(FOTOĞRAFLI)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye uyarı: 'Doğrulardan saptığınız zaman...'
Fenerbahçe Beko'dan tarihi geri dönüş!
Sezon başında Girona'ya kiralanmıştı... Livakovic'in yeni takımı belli oluyor!
Fenerbahçe'de büyük operasyon: Sadettin Saran düğmeye bastı
İşte UEFA ülke puanı sıralamasında son durum!