Sergen Yalçın'dan itiraf: Teklif aldığı takımı açıkladı!

Teknik direktör Sergen Yalçın, katıldığı bir YouTube kanalında sezon başından bu yana 3'ü yurt dışından, 5'i Türkiye'den olmak üzere 8 teklif aldığını açıkladı. Sergen Yalçın son olarak transfer teklifi yapan takımın ismini de duyurdu.

Son olarak Antalyaspor'u çalıştıran teknik direktör Sergen Yalçın, 11 haftası geride kalan sezonda 8 transfer teklifi aldığını açıklarken takım ismi de verdi.

Sergen Yalçın'ın Kafa Sports YouTube kanalında yaptığı açıklamalar şöyle:

"8 TANE TEKLİF ALDIM"

"Şu ana kadar 11 hafta oldu sezon başlayalı ve 8 tane teklif aldım. 3 tanesi yurt dışından, 5 tanesi Türkiye'den."

"Bu sezon çok çalışmayı düşünmüyorum. Biraz daha dinlenmeye kendimi verdim. Heyacanlanmak lazım çalışmak için. Heyecanla gitmek lazım."

"TEKNİK DİREKTÖRLÜK TEKLİFLERİ ALIYORUM"

"Artık televizyon tarafındayız, YouTube'tayız. Bu sene öyle olmaya karar verdik."

"Çok ciddi teknik direktörlük teklifleri de alıyorum. Amedspor'dan teklif geldi. Oradan da aradılar." 

"HEDEFİ OLMAYAN YERLERDE..."

"Bir hedef olması lazım çalıştığım yerlerde. Artık öyle düşünüyorum. Onun için çok hedefi olmayan yerlerde çalışmayı düşünmüyorum." 

"Tabi herkesin bir hedefi var o da ayrı bir konu ama daha çok kupalar kazanmaya yönelik bir hedef olursa benim için daha iyi olur. O zaman kendimi daha işe verebilirim diye düşünüyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Suudi ekibine transferi gündemdeydi... Dursun Özbek'ten Barış Alper Yılmaz sorusuna cevap!
Fenerbahçe - Benfica maçının ardından... İşte UEFA ülke puanı sıralamasında son durum!
Fenerbahçe sahasında Benfica ile berabere kaldı
Voleybol liglerinde 2025-2026 sezonu fikstür çekimi yapıldı
Göztepe–Fenerbahçe Maçından Hakem ve VAR Tartışmaları