Sergen Yalçın - Emre Belözoğlu'nu örnek verdi ve... Firari FETÖ’cü Hakan Şükür’ün hedefinde bu kez Fatih Terim vardı!

Firari FETÖ’cü eski Galatasaraylı futbolcu ve AKP’li Eski Milletvekili Hakan Şükür, bir süredir ABD’deki evinden Youtube’ta spor yorumları yapıyordu. Şükür son videolarında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i hedef aldı.

Şükür, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve Fenerbahçe Emre Belözoğlu ile yaptığı karşılaştırmada Fatih Terim’in 8 yardımcısının olmasını eleştirdi.

Diğer iki teknik direktörün böyle çalışmadığını dile getiren Hakan Şükür, Terim’in yardımcılarını liyakatsiz bir şekilde kamuda önemli görevlere getirilmiş, birden fazla maaş alan bürokratlara benzetti.

Terim'in yardımcıları arasında Şükür'ün UEFA kupasında ve 2000'lerde birlikte oynadığı takım arkadaşı Ümit Davala da bulunuyordu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Mauro Icardi'nin menajerinden River Plate iddialarına yanıt!
Barcelona'ya 3 gol yetmedi: Atletico Madrid, Kral Kupası'nda finale çıktı!
Domenico Tedesco'dan Fenerbahçe'ye kötü haber!
Milli takım Malta maçına hazır: 'Tırnaklarımızla kazıya kazıya buraya geldik'
Çorum FK'ye Manisa FK deplasmanında tek gol yetti!