Selim Ay'dan Josef de Souza'ya yanıt! 'Özür dilemeli'

Rizesporlu Selim Ay, Beşiktaşlı Josef de Souza'nın açıklamalarına cevap verdi. Ay, "Josef gibi futbolcunun bunu yapması beni ve Rizespor'u üzdü. Bize ve Rizespor camiasına özür borcu var" dedi.

Çaykur Rizespor futbolcusu Selim Ay, Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldukları maçın ardından Josef de Souza'nın "Rizespor sadece kendisi için puan almaya çalışmadı. Bu puanı başkalarına hediye etmek istediler. Büyük bir prim koydular ortaya. Tanrıya şükürler olsun ki onlara fırsat vermedik, Kazanmayı bildik." sözlerine yanıt verdi.

Karadeniz ekibine bu söylemlerle haksızlık yapıldığını belirten Selim Ay, "Josef maçtan sonra Çaykur Rizespor camiasını ve takım arkadaşlarıma yakışmayan söylemlerde bulundu. "Onlar beraberliğe bile yüklü prim alacaklar. Bu puanı başka takıma hediye edecekler" tarzında konuştu. Buna üzüldüm. Zaten böyle bir algı ülkemizde var. Biz namusumuzla, şerefimizle evimize ekmek götürüyoruz. Her maç böyle oynuyoruz. Ancak ne yazık ki ülkede böyle bir şey var. Beşiktaş maçında hata yaptın, Beşiktaşlısın, Galatasaray maçında çizgiden top çıkardın, Fenerbahçelisin." dedi.

"BİZDEN ÖZÜR DİLEMELİ"

Açıklamalarına devam eden Selim Ay "Bazı insanlar kendi başarıları için böyle iftiralar atabiliyor. Meslektaşım bunu yapınca üzülüyorum. Bunu planladığını düşünmüyorum, bence algılardan etkilendi. Josef'e seslenmek istiyorum; onun saha içi performansını beğenirim. Derdim ona sataşmak değil. Ancak bu algılara, meslektaşlarım da uyarsa, herkes böyle devam eder. Sosyal medyadan zaten futbol kötüye gidiyor, bu tip söylemlerle daha da kötü oluyor." ifadelerini kullandı.

Selim Ay ayrıca "Josef gibi futbolcunun bunu yapması beni ve Rizespor'u üzdü. Bize ve Rizespor camiasına özür borcu var. Art niyetim yok. Kim şampiyon, kim ikinci ya da kim üçüncü önemli değil. Bizim tek derdimiz, Avrupa'ya gideni desteklemek. Çok güzel platform, ben de orada oynadığım için söylüyorum. Türkiye için bizim derdimiz bu. Kimseyi rencide etmek için konuşmuyorum, çünkü içim rahat etmedi. Bize özür borçlu." açıklamasını yaptı. (Cumhuriyet)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

5 yıl için 100 milyon Euro: Fenerbahçe dev anlaşmaya hazırlanıyor
Galatasaray, Bodrum FK'yı 2-0 mağlup etti
Yeni sezonda futbol takımları 14 yabancı oyuncu bulundurabilecek
Gol kralı futbolcunun şüpheli ölümü! 11. kattan düşerek öldü
Cansel Özkan'dan Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası'nda bronz madalya