Samet Aybaba: Adana Demirspor'u layık olduğu yere çıkarmaya çalışacağız

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Samet Aybaba, ilk antrenmanına çıktı.

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Samet Aybaba, ilk antrenmanına çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Samet Aybaba, bugün akşam saatlerinde gerçekleştirilen idmanda takımın başında yer aldı. Memleketinde olmaktan mutlu olduğunu belirten tecrübeli Aybaba, Adana Demirspor'un marka takım olduğunu söyledi. Takımın saha içinde biraz sorun yaşadığını ve futbolcuların da mental olarak biraz düştüğünü aktaran Aybaba, "Saha içi performansları da biraz düşmüş. Bugün başlıyoruz. Hedefimiz belli; burdan çıkmak istiyoruz bir an önce. Onun için bakacağız, maç başı bakacağız. İlk ikiye bakacağız, Play-Off'a bakacağız. Hepsini değerlendireceğiz. Oyuncularımızı mental olarak rahatlatacığız. Sanadaki sistemle ilgili bazı değişikliklere gideceğiz. Yani elimizden ne geliyorsa burada tüm zamanımızı geçirip, takımı bir an önce layık olduğu yere çıkarmaya çalışacağız" dedi.

Aybaba, her hafta çok gelişen, işini doğru yapan, futbolu keyif veren bir takım haline geleceklerini dile getirdi.

(FOTOĞRAFLI)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de gergin günler: Sadettin Saran adaylığını açıkladı
5 yıl için 100 milyon Euro: Fenerbahçe dev anlaşmaya hazırlanıyor
Galatasaray, Bodrum FK'yı 2-0 mağlup etti
Yeni sezonda futbol takımları 14 yabancı oyuncu bulundurabilecek
Gol kralı futbolcunun şüpheli ölümü! 11. kattan düşerek öldü