Sacha Boey'den açıklama: 'Galatasaray'ı çok özledim'

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın 25 yaşındaki Fransız oyuncusu Sacha Boey, sarı-kırmızılı kulübün resmi kanalına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yeniden kadrosuna kattığı Sacha Boey, kulüp kanalına yaptığı açıklamalarda hem camiaya hem de hedeflere dair önemli mesajlar verdi.

Fransız sağ bek, sarı-kırmızılı kulüpteki değişime dikkat çekerek, "Kulübümüz çok büyümüş ve gelişmiş. Bu yeniliklerle birlikte çok daha büyük hedeflere ulaşacağımıza inanıyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Galatasaray'ı çok özledim. Camiamızla birlikte çok büyük başarılara imza atmak istiyorum" ifadelerini kullandı. 

"BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETMEK İÇİN..."

Galatasaray'dan ayrı kaldığı dönemde takımı yakından izlediğini belirten Boey, "Galatasaray'da olmadığım sürelerde tüm maçları takip ettim. İnşallah sezon sonunda yine şampiyon olacağız. Büyük başarılar elde etmek için buraya geldim. Bu süreç beni çok heyecanlandırıyor" dedi.

"Sen geldin, Berkan gitti…" sözlerine de yanıt veren Boey, "Doğru, ben geldim o gitti; ancak kendisiyle sürekli iletişim halindeyim. O benim her zaman kardeşim olarak kalacak" diyerek Berkan Kutlu ile olan yakın ilişkisine vurgu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İspanyol basınından Arda Güler'e 'Ferrari' benzetmesi: 'İlk on birde yer almak için yalvarıyor'
Fenerbahçe'den Sofyan Amrabat açıklaması
Manisa FK, Bolu'da üç puanı kaptı
Beşiktaş'ın galibiyetinin ardından... İşte UEFA ülke puanında son durum
Hradec Kralove - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?