Rasim Ozan Kütahyalı isyan etti! Bıktım! Allah belasını versin...

Fatih Karagümrük 'e yenilen Galatasaray, Rasim Ozan Kütahyalı’yı isyan ettirdi. Galatasaraylı olan Kütahyalı, maçın hakemi üzerinden hakemlere ağır sözlerle yüklendi. Kütahyalı, “Böyle bir futbol ortamının Allah belasını versinnn!” dedi.

Karagümrük deplasmanında 3 puan bırakan Galatasaray, Rasim Ozan Kütahyalı’yı isyan ettirdi. Koyu Galatasaraylı olan Kütahyalı, maçın hakemi üzerinden hakemlere ağır sözlerle yüklendi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Kütahyalı, şu sözleri söyledi:

“Futbolun katili Türk hakemleriiiiii! Böyle bir futbol ortamının Allah belasını versinnn!! Rezil bir hakem rezil bir yönetim!!! Türk hakemlerinden BIKTIM BIKTIM BIKTIM!!! Yeniden sesleniyorum Türk Futbol Lig Maçlarını YABANCI hakemler yönetsin.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Roma'nın 2 maçlık hasreti dindi!
Benfica, Pavlidis'in hat-trick'i ile 3 puana ulaştı!
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan taraftara Thomas Reis müjdesi!
Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye uyarı: 'Doğrulardan saptığınız zaman...'
Fenerbahçe Beko'dan tarihi geri dönüş!