Mesut Özil, düz koşulara başladı

Fenerbahçe, Yukatel Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmana Mesut Özil, düş koşularla katıldı.

Fenerbahçe, 5 Nisan Pazartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Yukatel Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını milli takımlardan dönen oyuncuların da katılımıyla sürdürdü.

Emre Belözoğlu yönetiminde saat 17.30’da; ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başlayan idman, dar alanda yapılan pas çalışması ile devam etti. Çift kale yapılan maçların ardından antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

ÖZİL DÜZ KOŞULARA BAŞLADI

Gökhan Gönül antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışırken, Mesut Özil takımdan ayrı düz koşulara başladı. Diego Perotti bireysel çalışmalarını sürdürürken, Sadık Çiftpınar’ın tedavisine devam edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye uyarı: 'Doğrulardan saptığınız zaman...'
Fenerbahçe Beko'dan tarihi geri dönüş!
Sezon başında Girona'ya kiralanmıştı... Livakovic'in yeni takımı belli oluyor!
Fenerbahçe'de büyük operasyon: Sadettin Saran düğmeye bastı
İşte UEFA ülke puanı sıralamasında son durum!