Maçta gergin anlar yaşanmıştı... Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet'ten Altay Bayındır açıklaması

Hakan Karaahmet, Giresunspor'un geçtiğimiz gün Fenerbahçe ile oynadığı maçta yaşanan olaylarla ilgili konuştu.

Süper Lig'in yeni ekibi Giresunspor'da başkan Hakan Karaahmet, takımının Fenerbahçe ile geçtiğimiz gün yaptığı maçta yaşanan gerginlikle alakalı açıklamalarda bulundu.

Radyospor'dan Salim Manav'a konuşan Karaahmet, Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır'ın taraftarlarla yaşadığı olayla ilgili "Altay Bayındır'a yapılan davranışı kabul etmiyorum. Umarım bir daha yaşanmaz. Altay Bayındır'dan özür diliyorum. Altay, umarım bu özrümü kabul eder. Taraftarımız bu tip hareketlere izin vermesinler." ifadelerini kullandı.

"RESMİ TEKLİFİMİZİ İLETTİK"

Karaahmet, transfer süreçlerine de değindi:

"Emre Taşdemir için Galatasaray'la görüşmelerimizde büyük bir aşama kaydettik. Emre Taşdemir'e de resmi teklifimizi ilettik. Görüşmeler sonuçlanmadı fakat aşama kaydettik. 

Fenerbahçe, Muhammed Gümüşkaya'yı kiralık göndermek istemiyor. Fenerbahçe'nin amacı oyuncuyu kadroda tutmak. Fenerbahçe'nin Muhammed'le ilgili farklı bir planı olursa öncelik Giresunspor'un olacaktır."

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz gün Giresunspor ile geçtiğimiz gün deplasmanda oynadığı ve 3-1 galip geldiği maç sonrasında ev sahibi tribünde yer alan Fenerbahçeli bir kadın taraftar, Altay Bayındır'a formasını imzalatmak istemişti. Tribünlerde yer alan Giresunsporlu taraftarların Altay'a küfür etmesi üzerine gerginlik yaşanmış, Altay kalem bulunmaması nedeniyle formayı taraftara iade etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Adı Arsenal ile anılıyordu: Real Madrid'den Arda Güler kararı!
Adım adım Premier Lig'e: Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, play-off finalinde!
Galatasaray tepkiler üzerine Fenerbahçe paylaşımını kaldırdı
Hull City, Millwall ile yenişemedi: Turu ikinci maça bıraktı
Anadolu Efes, Onvo Büyükçekmece Basketbol'u farklı mağlup etti