Kupa finalinde 'yasaksız' tribün!

Beşiktaş'la Antalyaspor arasındaki finali Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yanı sıra 1000'e yakın izleyici seyretti.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde seyirci sürprizi yaşandı. Daha önce stat kapasitesinin 3'te 1'i oranında seyirci alınacağı duyuran TFF,  İçişleri Bakanlığı’nın 16 Mayıs'ta yayımlanan ve 1 Haziran'a kadar sürecek "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" genelgesi çerçevesinde bu karanından vazgeçmişti.

Ancak son anda TFF,  final müsabakasında her iki takımdan 250'şer müsabakayı izleme şansı tanıdı. Kapılardaki yoğunluk ve karambol sonucu 1000'den fazla seyirci stada girmeyi başardı. Stat yetkilileri ise tribünlerde en az 2000 kişinin olduğunu öne sürdü. 

BAKAN KASAPOĞLU DA TRİBÜNDE

Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi. Bakan Kasapoğlu, final maçını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile protokol tribününden takip etti.  açı izleyenler arasında milli takımlar teknik direktörü Şenol Güneş de vardı. (AA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Krize çözüm aranıyor: Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz kararı!
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor: Sergen Yalçın'dan yönetime 3 istek!
Milli Erkek Basketbol Takımı, Sırbistan'ı 95-90 yendi, grubu lider tamamladı
Uğurcan Çakır imza attı, taraftar oğlunun ismini değiştirmek için mahkemeye başvurdu
Galatasaray, İlkay Gündoğan'ı transfer etti