Konyaspor'a 6 kötü haber!

Konyaspor'da Trabzonspor maçı öncesi 6 eksik olduğu bildirildi.

Süper Lig’in 41’inci haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan İttifak Holding Konyaspor’da Deni Milosevic, Zymer Bytyqi, Marin Anicic, Artem Kravets, Samuel Eduok ve Alper Uludağ yarınki maçta forma giyemeyecek.

Konyaspor, Süper Lig’in 2020-2021 sezonunun kendi sahasındaki son maçında yarın Trabzonspor’u konuk edecek.

Yeşil-beyazlı takım son çalışmasını teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

6 OYUNCU FORMA GİYEMEYECEK

Yeşil-beyazlı takımdan yapılan yazılı açıklamada, sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Deni Milosevic, Zymer Bytyqi, Marin Anicic, Artem Kravets, Samuel Eduok ve Alper Uludağ’ın yarınki Trabzonspor maçında forma giyemeyecekleri belirtildi.

TFF'den tarafından daha önce ligdeki diğer maçlar gibi saat 20.30' da başlayacağı açıklanan İttifak Holding Konyaspor - Trabzonspor maçının başlama saati 17.00'ye alındı. Karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Krize çözüm aranıyor: Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz kararı!
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor: Sergen Yalçın'dan yönetime 3 istek!
Milli Erkek Basketbol Takımı, Sırbistan'ı 95-90 yendi, grubu lider tamamladı
Uğurcan Çakır imza attı, taraftar oğlunun ismini değiştirmek için mahkemeye başvurdu
Galatasaray, İlkay Gündoğan'ı transfer etti