KAP'a bildirildi: Galatasaray'dan sermaye artırımı kararı!

Galatasaray Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimde 8,1 milyar liralık sermaye artırımına gidildiğini açıkladı.

Galatasaray, 8,1 milyar liralık sermaye artırımına gidildiğini duyurdu.

Galatasaray Sportif Sinai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bildirimde, bedelli sermaye artırımının yönetim kurulu kararıyla alındığı belirtildi.

YÜZDE SEKSENİ BANKALAR BİRLİĞİ'NE

Bildirime göre, 27 milyar liralık kayıtlı sermaye tavanı içerisindeki 5,4 milyar lira olan mevcut sermayenin 8,1 milyar lira arttırılarak (Yüzde 150) 13,5 milyar liraya çıkarılmasına karar verildi.

Sermaye artırımı neticesinde elde edilecek fonun yüzde 80'i Türkiye Bankalar Birliği, yüzde 15'i futbolcu, teknik ekip ve bonservis, yüzde 5'i de vergi ödemeleri için kullanılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İspanyol basınından Arda Güler'e 'Ferrari' benzetmesi: 'İlk on birde yer almak için yalvarıyor'
Fenerbahçe'den Sofyan Amrabat açıklaması
Manisa FK, Bolu'da üç puanı kaptı
Beşiktaş'ın galibiyetinin ardından... İşte UEFA ülke puanında son durum
Hradec Kralove - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?