Icardi, Ajda Pekkan'ın ultra lüks villasını istiyor

Hem Galatasaray'daki başarılı oyunculuğu hem de Wanda Nara ile özel hayatıyla gündemden düşmeyen Icardi, Ajda Pekkan'ın yıllardır satılamayan lüks villasını istiyor.

Geçtiğimiz hafta kalça kemiğini kırarak sevenlerini korkutan Ajda Pekkan 2 seneye yakın süredir 1.5 dönüm üzerine kurulu olan 6 odası, 2 salonu ve 3 banyosu bulunan lüks villası için alıcı arıyor.

LÜKS VİLLADA YOK YOK!

75 milyon TL istenen villada 24 saat güvenlik, 950 metrekare kullanım alanı ve özel havuz da mevcut. Bu lüks havuza Galatasaray'ın çok konuşulan ismi Icardi talip oldu. 

Karısı Wanda Nara ile yaşadığı sorunlarla da gündemde olan Icardi, Takvim'de yer alan habere göre bu lüks villayı istiyor. İddialara göre evin satışıyla ilgili görüşmeler devam ediyormuş.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray tepkiler üzerine Fenerbahçe paylaşımını kaldırdı
Hull City, Millwall ile yenişemedi: Turu ikinci maça bıraktı
Anadolu Efes, Onvo Büyükçekmece Basketbol'u farklı mağlup etti
PSG'den Victor Osimhen için dev teklif: Galatasaray'dan yanıt gecikmedi
Aziz Yıldırım paylaşımına yorum yapmıştı: Alex de Souza'dan Fenerbahçe'deki başkanlık seçimi için yeni açıklama