Hakan asist yaptı, Milan haftayı lider kapattı

İtalya Serie A'da Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği AC Milan, deplasmanda Sassuolo'yu 2-1 mağlup ederek haftayı lider kapattı.

İtalya Serie A'da Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği AC Milan, deplasmanda Sassuolo'yu 2-1 mağlup ederek haftayı lider kapattı.

Serie A'nın 13'üncü haftasında AC Milan, Mapei Stadyumu'nda Sassuolo'nun konuğu oldu. Maç başlar başlamaz topu alan Hakan Çalhanoğlu, attığı pas ile Leao'yu kaleciyle karşı karşıya bıraktı ve müsabakanın henüz 7'nci saniyesinde AC Milan tarihe geçecek bir golle 1-0 öne geçti. Vitesi hiç düşürmeyen Milan, 9'uncu dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun golüyle farkı 2'ye çıkartırken, bu gol VAR'dan döndü ve geçerli sayılmadı. 26'da Saelemaekers sahneye çıkarken, AC Milan durumu 2-0'a getirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. 89'da Berardi ile farkı 1" indiren Sassuolo'ya bu gol yetmedi ve Milan karşılaşmayı 2-1 kazanarak puanını 31'e yükseltti, haftayı lider kapattı.

Milan'da milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 86'ncı dakikada yerini Maldini'ye bıraktı. Sassuolo forması giyen milli futbolcu Mert Müldür ise yedek kulübesinde başladığı maçın 61'inci dakikasında Toljan'ın yerine oyuna dahil oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Roma'nın 2 maçlık hasreti dindi!
Benfica, Pavlidis'in hat-trick'i ile 3 puana ulaştı!
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan taraftara Thomas Reis müjdesi!
Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye uyarı: 'Doğrulardan saptığınız zaman...'
Fenerbahçe Beko'dan tarihi geri dönüş!