Güntekin Onay ve Mehmet Demirkol'dan tepki: Hükümet ve devlet aynı şey değil

Spor yorumcuları Güntekin Onay ve Mehmet Demirkol, tribünlerden yükselen "Hükümet istifa" sloganları sonrası yaşananları değerlendirdiler; insanların 'hükümet' ve 'devlet' kavramlarının ayırt edebilmesi gerektiğini söylediler.

Maraş merkezli depremlerde 44 bini aşkın kişinin hayatını kaybetmesi sonrası Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden yükselen 'hükümet istifa' sloganlarıyla başlayan, akabinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin taraftarları hedef göstererek siyah beyazlı ekibin üyeliğinden istifa etmesiyle boyutlanan tartışma sürüyor. 

Bu kapsamda kimi spor yorumcuları da görüşlerini, kişisel Twitter hesaplarında paylaştı. 

beINSports yorumcusu Güntekin Onay, hükümet ve devlet kavramlarının ayırt etmenin bu kadar zor olmaması gerektiğini belirterek "Biz devletin yanındayız zor günlerde. Devletimiz güçlüdür ve vatandaşının yardımına koşar. Hükümet ile devlet aynı şey değil" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray tepkiler üzerine Fenerbahçe paylaşımını kaldırdı
Hull City, Millwall ile yenişemedi: Turu ikinci maça bıraktı
Anadolu Efes, Onvo Büyükçekmece Basketbol'u farklı mağlup etti
PSG'den Victor Osimhen için dev teklif: Galatasaray'dan yanıt gecikmedi
Aziz Yıldırım paylaşımına yorum yapmıştı: Alex de Souza'dan Fenerbahçe'deki başkanlık seçimi için yeni açıklama