George Gardi'den Okan Buruk'a "Rahat ol" telefonu!

Victor Osimhen transferinde aktif görev alan George Gardi, Okan Buruk'u arayıp güvence verdi.

Napoli yönetimiyle Osimhen transferi için İtalya'da görüşmelerde bulunan George Gardi ve Abdullah Kavukcu yıldız isim için yoğun mesai harcıyor. İtalyan menajerin transferin durumuyla ilgili Okan Buruk'u aradığı öğrenildi.

George Gardi, teknik direktör Okan Buruk'u arayarak "Osimhen için endişe etmenize gerek yok. Transferin artık buradan döneceğini düşünmüyorum" diyerek hocanın içini rahatlattı.

Galatasaraylı yönetici Abdullah Kavukçu ve menajer George Gardi'nin başkan Dursun Özbek ile görüşten sonra bir kez daha Napoli ile masaya oturdu. Sarı-kırmızılılar, Napoli'ye 40 milyon euroluk peşin ödeme yapacağını iletti. Kalan 35 milyon euroluk kısmın iki taksit halinde ödeneceği bildirildi. Ayrıca banka teminatının verileceği de yeni görüşmede Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'e iletildi.

Galatasaray son teklifinin ardından Napoli'den gelecek cevabı beklemeye geçti.

Victor Osimhen transferinin yakın zamanda sonuca bağlanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'den Partizan maçındaki ırkçı pankarta tepki! 'Şikayetlerimize rağmen asılmasına izin verdiler'
Mourinho'dan oyuncularına flaş sözler: 'Bana ihanet eden...'
Fenerbahçe'nin eski futbolcusundan itiraf: "Trabzonsporluyum, Aziz Başkan bilirdi"
Dursun Özbek'ten canlı yayında flaş tepki: 'Kulüpçülüğün daniskasını sen yapıyorsun'
Milli takımın FIFA 2026 Dünya Kupası yarı finalindeki rakibi belli oldu