Galatasaray'dan Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu hamlesi

Galatasaray, transferin gözde isimlerinden Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu ile özel görüşme yaptı. Alper ve Aktürkoğlu'na 'kalın' mesajı verildi.

Galatasaray'ın milli futbolcuları Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun adı sık sık transferle anılıyor.

Öte yandan teknik direktör Okan Buruk ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in iki futbolcuyla görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Okan Buruk ve Dursun Özbek, Barış Alper Yılmaz ile Kerem Aktürkoğlu'ndan takımda kalmalarını istedi.

Avrupa kulüpleri peşlerinde

Okan Buruk ve Dursun Özbek'in Şampiyonlar Ligi vurgusu ile 25. şampiyonluğa değindiği konuşmada iki futbolcunun takımda kalmak için ikna edildiği aktarıldı.

Yine haberde Barış Alper Yılmaz'a İtalya ve İngiltere'den taliplerin olduğu, Kerem Aktürkoğlu için ise Real Sociedad'ın nabız yokladığı kaydedildi.

Yapılan görüşme sonrası iki futbolcunun da Şampiyonlar Ligi arenasında boy göstermeye motive olduğu bildirildi.

Galatasaray ile Barış Alper Yılmaz'ın 3, Kerem Aktürkoğlu'nun ise 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Suudi ekibinin listesindeydi... Dursun Özbek, Barış Alper Yılmaz'la ilgili son noktayı koydu
Suudi ekibine transferi gündemdeydi... Dursun Özbek'ten Barış Alper Yılmaz sorusuna cevap!
Fenerbahçe - Benfica maçının ardından... İşte UEFA ülke puanı sıralamasında son durum!
Fenerbahçe sahasında Benfica ile berabere kaldı
Voleybol liglerinde 2025-2026 sezonu fikstür çekimi yapıldı