Galatasaray'da yaprak dökümü: Bir isimle daha yollar ayrıldı!

Galatasaray'da devre arası takımdan gidecek oyuncular belli olmaya başladı. Takıma büyük umutlarla transfer edilen Yedlin ile yolların ayrıldığı ifade edildi.

Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Sarı-kırmızılılar, Assunçao'nun ardından sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan DeAndre Yedlin ile de yollarını ayırdı.

Bu sezon ortaya koyduğu performansla zaman zaman taraftarların tepkisini çeken 29 yaşındaki sağ bekin sözleşmesi karşılıklı feshedildi.

YEDLİN'İN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Galatasaray'dan ayrılan DeAndre Yedlin, ABD'ye gitti. Bonservisi elinde olan Yedlin, İngilizlerin efsane futbolcusu David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami ile anlaştı.

Galatasaray ile yeni sezonda 23 resmi maça çıkan Yedlin, asist ve gol üretemedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İspanyol basınından Arda Güler'e 'Ferrari' benzetmesi: 'İlk on birde yer almak için yalvarıyor'
Fenerbahçe'den Sofyan Amrabat açıklaması
Manisa FK, Bolu'da üç puanı kaptı
Beşiktaş'ın galibiyetinin ardından... İşte UEFA ülke puanında son durum
Hradec Kralove - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?