Galatasaray yeni transferi açıkladı

Galatasaray, Olimpiu Morutan transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatasaray, uzun süredir ilgilendiği Olimpiu Morutan ile görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Romanya takımı FCSB'nin profesyonel futbolcusu 25.04.1999 doğumlu Olimpiu Vasile Morutan'ın kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

BUGÜN İSTANBUL'A GELİYOR

Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali yaptığı açıklamada, "Morutan, bugün sağlık kontrolleri için İstanbul'a gidecek. Artık Galatasaray'ın futbolcusu" ifadelerini kullanmıştı.

Olimpiu Morutan'ın bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

9. TRANSFER OLACAK

Transfer döneminde Galatasaray şu ana kadar Victor Nelsson, Alexandru Cicaldau, Berkan Kutlu, Barış Yılmaz, Sacha Boey, Patrick Van Aanholt, Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk transferlerini açıkladı.

Morutan'ın resmi sözleşmeyi imzalamasının ardından sarı-kırmızılı takım bu sezonki 9 transferini yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Gol kralı futbolcunun şüpheli ölümü! 11. kattan düşerek öldü
Cansel Özkan'dan Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası'nda bronz madalya
Fenerbahçe Sivas'ta 3 puanı 3 golle kaptı
8 kulübe transfer yasaklandı: Konyaspor'a 3 dönem
Günay Güvenç'e fair play ödülü