Galatasaray, Roland Sallai ile sözleşme imzaladı

Galatasaray, 27 yaşındaki Macar oyuncu Roland Sallai’yi 4 yıllığına transfer etti.

Galatasaray, Almanya Bundesliga ekiplerinden Freiburg forması giyen 27 yaşındaki Macar kanat oyuncusu Roland Sallai’yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Galatasaray, Macar oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalarken, oyuncunun bonservisi için Alman ekibine 6 milyon Euro, futbolcuya ise 2.5 milyon Euro yıllık ücret verileceğini duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Roland Sallai ve kulübü Sport-Club Freiburg e.V. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6.000.000 euro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan başlayarak 4 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 2.500.000 euro sezonluk ücret ödenecektir.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Suudi ekibine transferi gündemdeydi... Dursun Özbek'ten Barış Alper Yılmaz sorusuna cevap!
Fenerbahçe - Benfica maçının ardından... İşte UEFA ülke puanı sıralamasında son durum!
Fenerbahçe sahasında Benfica ile berabere kaldı
Voleybol liglerinde 2025-2026 sezonu fikstür çekimi yapıldı
Göztepe–Fenerbahçe Maçından Hakem ve VAR Tartışmaları