Galatasaray, Gedson Fernandes için teklifini iletti

Şampiyonlar Ligi’nde PSV’ye karşı oynayacak Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor.

Portekiz’de yayın yapan A Bola gazetesinde yer alan haberde, Benfica’nın bu yaz Nuno Tavares ve Gedson Fernandes ile yollarını ayırabileceği ifade edilirken Galatasaray’ın Gedson için teklif yaptığı iddia edildi.

Nuno Tavares’in Premier Lig takımlarından Arsenal ile anlaşmaya yakın olduğu belirtilirken sarı-kırmızılı takımın Gedson için kiralama teklifinde bulunduğu ve teklifte satın alma opsiyonun da yer aldığı kaydedildi.

Haberde, Galatasaray’ın Benfica’ya 2 milyon Avro kiralama bedeli ve 8 milyon Avro satın alma opsiyonu önerdiği ifade edildi. Portekizli oyuncu geçtiğimiz sezon Galatasaray ile 18 maça çıkmış ve 1 gol 3 asistlik katkı sağlamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

5 yıl için 100 milyon Euro: Fenerbahçe dev anlaşmaya hazırlanıyor
Galatasaray, Bodrum FK'yı 2-0 mağlup etti
Yeni sezonda futbol takımları 14 yabancı oyuncu bulundurabilecek
Gol kralı futbolcunun şüpheli ölümü! 11. kattan düşerek öldü
Cansel Özkan'dan Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası'nda bronz madalya