Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde 71 kişi hakkında işlem yapıldı

Davut Gül, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında stadyum güvenliğini ve tribün düzenini bozan 71 kişi hakkında işlem yapıldığını duyurdu.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde stadyum güvenliğini ve tribün düzenini bozan, meşale yakarak sahaya atan, stat içinde ve dışında taşkınlık yapan toplam 71 kişi hakkında işlem yapıldı.

İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında stadyum güvenliğini ve tribün düzenini bozan, meşale yakarak sahaya atan, stat içinde ve dışında taşkınlık yapan toplam 71 kişi hakkında işlem yapılmıştır.

Sporun centilmenlik, dostluk ve fair-play ruhuna uygun şekilde yaşanması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor, stadyumlarda huzuru bozan her türlü davranışa karşı kararlılıkla mücadele edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

FIFPro raporu yayımlandı: Kerem Aktürkoğlu ilk 5'te!
Antalyaspor, Rizespor’a 5-2 mağlup oldu
Trabzonspor, Kayserispor’u 4-0 mağlup etti
Nihat Kahveci'den dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu açıklaması!
Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Nice’i 2-1 mağlup etti