Fraport TAV Antalyaspor - Atakaş Hatayspor maçı için hakem kararı bekleniyor 

Süper Lig'in 15'inci haftasında bu akşam 19.00'da başlaması gereken Fraport TAV Antalyaspor - Atakaş Hatayspor karşılaşması için hakem kararı bekleniyor.

Süper Lig'in 15'inci haftasında bu akşam 19.00'da başlaması gereken Fraport TAV Antalyaspor - Atakaş Hatayspor karşılaşması için hakem kararı bekleniyor.

Bölgedeki yağış Antalya Stadı'nın zemininde çok yoğun su birikintilerine neden olurken, mücadelenin hakemi Ramazan Keleş ve yardımcıları sahaya çıkarak incelemelerde bulundu. Topun sekmediği ve bir çok noktada şiddetli yağmur yağışının su biriktiği gözlenirken maçın oynanıp oynanamayacağına veya gecikmeli başlayıp başlamayacağına karar verilecek. Yağış şiddetini artırırken maçın yarına ertelenmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Adı Beşiktaş ile anılıyordu: Liverpool'dan Federico Chiesa kararı!
A Milli Basketbol Takımı, Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda yarı finalde
Süper Lig ekibinin başkanı transferi duyurdu: Beşiktaş'ta resmi açıklama an meselesi!
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a: Transfer için resmi açıklama geldi
Futbolda kara gece: Milli Takım İspanya'ya farklı kaybetti