Formula 1 yönetiminden Rusya Grand Prix'si kararı

Formula 1 yönetimi, Rusya ile imzalanan sözleşmeyi feshettiğini duyurarak artık bu ülkede yarış düzenlenmeyeceğini açıkladı.

Spor dünyasında Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının etkileri devam ediyor.

Bu yıl yarış takiminde yer alan Rusya Grand Prix'sinin geçen hafta alınan kararla iptal edilmesinin ardından Formula 1 yönetiminden bir açıklama daha yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre, Formula 1 yönetimi, Rusya Grand Prix'si organizatörleri ile olan sözleşmesini feshetti. Sözleşmenin feshedilmesiyle birlikte Formula 1 yarışları ikinci bir duyuruya kadar Rusya'da düzenlenemeyecek.

Formula 1 pilotları Alman Sebastian Vettel ile Hollandalı Max Verstappen, geçen hafta yaptıkları açıklamada Rusya Grand Prix'sinin düzenlenmesi halinde bu ülkede yarışmayacaklarını açıklamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Şenol Güneş'ten Dünya Kupası değerlendirmesi: 'Oyuncuların üzülmeye hakkı yok'
Nihat Kahveci'den Montella'ya sert tepki: 'Sizin düşmanınız yok bu ülkede'
Juan Mata'dan Arda Güler'e büyük övgü
Arda Güler'den eleştirilere yanıt: 'Ne söyleseler haklılar'
Vincenzo Montella'dan ABD maçı sonrası sitem: 'Futbolcularım saldırıları hak etmedi'