Fenerbahçe'nin eski kalecisi trafik kazası geçirdi! Ağır yaralandı...

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Carlos Idriss Kameni, ülkesi Nijerya'da trafik kazası geçirdi. 37 yaşındaki Kameni'nin ağır yaralı olduğu ve tedaviye alındığı öğrenilirken, kazada 1 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Bir dönem Fenerbahçe formasını giyen ve kariyerini Cibuti ekibi AS Arta/Solar7'de sürdüren Kamerunlu kaleci Carlos Kameni, trafik kazası geçirdi.

Kamerun basınından Andydotcom'un haberine göre 37 yaşındaki file bekçisinin içinde bulunduğu araç, ülkenin batısında kazaya karıştı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, yaralanan Kameni tedavi altına alındı. 

2017 ve 2019 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Kameni, sarı-lacivertli ekiple 16 maça çıkmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti
16 Yaş Altı Kız Milli Basketbol Takımı, yarı finale yükseldi
Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe'ye mesaj!
12 yaşındaki milli rüzgâr sörfçüsü Tuna Tekin’den 2 gümüş madalya
Rıdvan Dilmen'den Barış Alper Yılmaz iddiası: 'Sorunun çözüleceğini düşünüyorum ama...