Fenerbahçe’den genç transfer!

Fenerbahçe, Gençlerbirliği’nin 2004 doğumlu futbolcusu Emir Ortakaya’yı 3 yıllığına renklerine bağladı.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği’nin genç oyuncusu Emir Ortakaya’yı renklerinde bağladı. Bu transfer karşılığında Barış Alıcı, Başkent ekibine transfer oldu.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Kulübümüz, Gençlerbirliği’nin 2004 doğumlu futbolcusu Emir Ortakaya’yı bonservisiyle birlikte 3 yıllığına renklerine bağladı. Emir Ortakaya, önümüzdeki yıllarda Futbol A Takımımızın kadrosuna aday olmak üzere Futbol Akademimize katılmıştır. Emir Ortakaya’nın transferi karşılığında futbolcumuz Barış Alıcı da bonservisiyle birlikte Gençlerbirliği Kulübü’ne katıldı.

Emir Ortakaya’ya Çubuklu formamızla başarı dolu sezonlar dileriz. Barış Alıcı’ya da bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” denildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Menajeri açıkladı: Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray kararı!
KAP'a bildirildi: Galatasaray'dan sermaye artırımı kararı!
99. Gazi Koşusu'nun galibi belli oldu
Ve Osimhen transferde kararını verdi! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?
Galatasaray, Osimhen transferindeki en büyük sorunu çözdü