Fenerbahçe taraftarından "Ali Koç" tepkisi

Fenerbahçe taraftarı, 1-1 sona eren DG Sivasspor müsabakasının ardından protokol girişine gelerek tepki gösterdi.

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, sahasında DG Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Kaybedilen 1 puanın ardından taraftarlar uzun süre stadın önünden ayrılmadı.

Taraftarlar, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Erol Bilecik'in basın mensuplarına yaptığı açıklamalar sırasında sık sık; ‘Ali Koç buraya’ diye tezahüratlar yaptı. Yaşananların ardından Başkan Ali Koç, taraftarların yanına gelip kısa bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

Buna rağmen Fenerbahçeli taraftarlar, Ülker Stadı protokol girişi önünden ayrılmayarak Ali Koç'u açıklama yapması için tekrar geri çağırdı. Bir süre daha bekleyen taraftarlar, güvenlik güçlerinin araya girmesiyle stat önünden uzaklaştırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Adım adım Premier Lig'e: Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, play-off finalinde!
Galatasaray tepkiler üzerine Fenerbahçe paylaşımını kaldırdı
Hull City, Millwall ile yenişemedi: Turu ikinci maça bıraktı
Anadolu Efes, Onvo Büyükçekmece Basketbol'u farklı mağlup etti
PSG'den Victor Osimhen için dev teklif: Galatasaray'dan yanıt gecikmedi