Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinden sonra açıkladı: 1 futbolcu korona pozitif!

Süper Lig 31. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Fenerbahçe, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, kadroda olmayan 1 futbolcunun corona virüsü testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Spor Toto Süper Lig 31. haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Vodafone Park’taki dev mücadele 1-1’lik beraberlikle sonuçlanırken, sarı lacivertlilerin bir futbolcusunun corona virüse yakalandığı öğrenildi.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Bu akşamki maçımızın 21 kişilik kadrosunda olmayan bir oyuncumuza gösterdiği semptomlar sonrası uygulanan PCR testinin sonucu pozitif çıkmıştır. Futbolcumuzun izolasyon ve tedavi süreci başlamıştır” ifadelerine yer verildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Son 32'ye lider olarak yükseldi: Belçika, Yeni Zelanda karşısında farka koştu
Şenol Güneş'ten Dünya Kupası değerlendirmesi: 'Oyuncuların üzülmeye hakkı yok'
Nihat Kahveci'den Montella'ya sert tepki: 'Sizin düşmanınız yok bu ülkede'
Juan Mata'dan Arda Güler'e büyük övgü
Arda Güler'den eleştirilere yanıt: 'Ne söyleseler haklılar'