Fatih Terim'e söz vermiş... Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerinin de peşinde olduğu yıldız Galatasaray'da

Barış Alper Yılmaz'ı Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri de istemişti. Genç oyuncunun Fatih Terim'e verdiği söz nedeniyle Galatasaray'ı tercih ettiği bildirildi.

Galatasaray, TFF 1'inci Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz ve kulübü ile anlaşmaya vardı. Yılmaz'ı Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri de istemişti. Genç oyuncunun Fatih Terim'e verdiği söz nedeniyle Galatasaray'ı tercih ettiği bildirildi.

Sarı-kırmızılı ekip, uzun süredir peşinde olduğu Barış Alper Yılmaz transferi için futbolcunun menajeri ve kulübüyle anlaşma sağladı. Futbolcunun yarın Sarı-kırmızılı takıma 5 yıllık imza atması bekleniyor.
Geçtiğimiz sezon Ankara Keçiörengücü formasıyla 36 maça çıkan Yılmaz, 8 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Menajeri açıkladı: Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray kararı!
KAP'a bildirildi: Galatasaray'dan sermaye artırımı kararı!
99. Gazi Koşusu'nun galibi belli oldu
Ve Osimhen transferde kararını verdi! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?
Galatasaray, Osimhen transferindeki en büyük sorunu çözdü