Emekli Albay açtı ağzını yumdu gözünü... Fenerbahçe'ye çok sert sözler: FETÖ'ye himmet toplayan Emre Belözoğlu'nu...

Emekli Albay Ahmet Zeki Üçok Fenerbahçe'ye çok sert sözler sarf etti. Üçok, "Başkanınız Sayın Aziz Yıldırım ve yöneticileriniz 3 Temmuz FETÖ kumpası ile hapis yatarken, FETÖ’ye Himmet toplayan Emre Belözoğlu’nu Sportif Direktör yaptınız." ifadelerini kullandı.

Emekli Albay Ahmet Zeki Üçok, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki’nin “FETÖ’cü zihniyet bilerek Fenerbahçe taraftarının sinir uçlarıyla oynayıp, insanları sokağa döküp kaos yaratmak istiyor” sözlerine tepki gösterdi.

Ahmet Zeki Üçok Twitter’dan yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler Selahattin Baki ve Alper Pirşen’i etiketliyerek şunları yazdı:

“Başkanınız Sayın Aziz Yıldırım ve yöneticileriniz 3 Temmuz FETÖ kumpası ile hapis yatarken, FETÖ’ye Himmet toplayan Emre Belözoğlu’nu Sportif Direktör yaptınız. Şimdi VAR Odası’nda FETÖ'cü arıyorsunuz. Yapmayın…”

Emre Belözoğlu, hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında takipsizlik kararı verilmişti. Kararda, “Sohbete katılmak, para vermek örgüt üyeliği için yeterli delil değil" ifadeleri kullanılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Menajeri açıkladı: Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray kararı!
KAP'a bildirildi: Galatasaray'dan sermaye artırımı kararı!
99. Gazi Koşusu'nun galibi belli oldu
Ve Osimhen transferde kararını verdi! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?
Galatasaray, Osimhen transferindeki en büyük sorunu çözdü