Efsane kalecinin sonunu 'ırkçı mesaj' getirdi!

Jens Lehmann yanlış kişiye mesaj attı ırkçılık yaptığı nedeniyle görevine son verildi.

Uzun yıllar Alman Milli Takımı ve Arsenal'de file bekçiliği yapan Lehmann, eski futbolcu Dennis Aogo’ya bir mesaj gönderdi.

Gönderdiği mesajda "Dennis sizin rating zenciniz mi? ifadesini kullandı. Aogo'nun mesajı ifşa etmesinin ardından Lehmann'a tepki yağdı. 

LEHMANN KOVULDU 

Lehmann'ın mesajını ınstagram hesabından paylaşan Aogo, “Vay, gerçekten mi? Sanırım bu mesajın bana gelmemesi gerekiyordu.” diyerek Lehmann’ı ifşa etti.

Hertha Berlin’de yatırımcı temsilcisi olarak denetleme kurulunda görev yapan eski kaleci, mesajın ifşa edilmesiyle Hertha Berlin’de işini kaybetti.

ÖZÜR DİLEDİ

Bu olayların gerçekleşmesinin ardından Lehmann, Aogo’dan özür diledi. Bild’e verdiği demeçte hatasını kabul eden kaleci, "Denis ile telefonda zaten konuştum ve ifademin saygısız durması konusunda beni affetmesini istedim. Bu olumlu anlamda bir mesajdı, bir Sky yorumcusu olarak bilgili, çok güçlü biri." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Menajeri açıkladı: Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray kararı!
KAP'a bildirildi: Galatasaray'dan sermaye artırımı kararı!
99. Gazi Koşusu'nun galibi belli oldu
Ve Osimhen transferde kararını verdi! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?
Galatasaray, Osimhen transferindeki en büyük sorunu çözdü