Cornelius’a Trabzon’da coşkulu karşılama

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı forvet oyuncusu Andreas Cornelius, Trabzon Havalimanı'nda taraftarlarca coşkuyla karşılandı.

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı forvet oyuncusu Andreas Cornelius, Trabzon Havalimanı'nda taraftarlarca coşkuyla karşılandı.

Saat 17.00'de özel uçak ile Trabzon Havalimanı'na gelen ve dış hatlar gelen yolcu bölümünden çıkış yapan Danirmarkalı golcü oyuncuyu, burada çok sayıda taraftar karşıladı. Bordo-mavili forma giyinen ve yoğun ilgiyle karşılaşan 28 yaşındaki Cornelius, taraftarları selamladıktan sonra tezahüratlar eşliğinde kendisini bekleyen araca binerek havalimanından ayrıldı.

Bu arada Trabzonspor'un yeni transferi olan bir başka isim Gervinho, Parma'dan takım arkadaşı olan Cornelius ile yeni sezonda bordo-mavili forma altında yine birlikte mücadele edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Gol kralı futbolcunun şüpheli ölümü! 11. kattan düşerek öldü
Cansel Özkan'dan Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası'nda bronz madalya
Fenerbahçe Sivas'ta 3 puanı 3 golle kaptı
8 kulübe transfer yasaklandı: Konyaspor'a 3 dönem
Günay Güvenç'e fair play ödülü