ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Özgecan Aslan'ı andı

Mersin'de Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü'nün yönetimi, sporcuları, teknik ekibi ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 2015 yılında katledilen Özgecan Aslan'ı pankart açarak andı.

Mersin'de Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü'nün yönetimi, sporcuları, teknik ekibi ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 2015 yılında katledilen Özgecan Aslan'ı pankart açarak andı.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 19'uncu haftasında OGM Ormanspor'u ağırlayacak olan ÇBK, maçın hazırlıklarını tesisteki antrenmanla sürdürdü. Başantrenör Olcay Orak nezaretindeki antrenmanda, teknik ekiple maç yapan turuncu lacivertli basketbolcular, Ormanspor maçında uygulanması planlanan hücum ve savunma varyasyonları üzerine çalıştı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de antrenmanı ziyaret ederek, basketbolculara başarı dileklerini iletirken, 2015 yılında bindiği minibüsün sürücüsü tarafından katledilen Özgecan Aslan anıldı. Başkan Özyiğit, ÇBK Başkanı Ali Adalıoğlu, genel koordinatör Ender Ünlü, basketbolcular ve teknik ekip, üzerinde "Unutulmadın" yazılı pankart açarak hem Özgecan'ı andı hem de kadın cinayetlerini protesto etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan yeni sezonda çalıştıracağı takımı açıkladı
Galatasaraylı futbolcu Torreira’ya AVM’de yumruklu saldırı
Adı Arsenal ile anılıyordu: Real Madrid'den Arda Güler kararı!
Adım adım Premier Lig'e: Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, play-off finalinde!
Galatasaray tepkiler üzerine Fenerbahçe paylaşımını kaldırdı