Carlo Ancelotti öfkeden deliye döndü: İspanya liginde ırkçılık sorunu var

La Liga'da Valencia - Real Madrid maçında Brezilyalı futbolcu Vinicius Junior'a yönelik ırkçı tezahüratlar yapıldı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, İspanyol futbolunda ırkçılık sorunu olduğunu söyledi. Carlo Ancelotti, "Futbolda ırkçılık ile ilgili bir protokol var ama çözüm, maçı durdurup eve gitmektir" ifadelerini kullandı.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 35. haftasında oynanan Valencia-Real Madrid maçının ikinci yarısında tribündeki bir taraftarın Real Madridli futbolcu Vinicius Junior'a hitaben ırkçı hakareti sonrasında yaşanan olaylar gündem oldu.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Ancelotti, "Futboldan konuşmak istemiyorum. Çok kızgınım. Bugün burada olanlar utanç verici. Tüm stat Vinicius'a maymun diye bağırdı. İspanya liginin bir sorunu var ve bu, Vinicius değil. O sadece kurban. Bu şekilde futbol oynanamaz. Maçı kazansaydık da aynı şeyleri söylerdim. Olanlar çok ciddi." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rıdvan Dilmen'den Barış Alper Yılmaz iddiası: 'Sorunun çözüleceğini düşünüyorum ama...
Kadroda yer almadı: Barış Alper'den dikkat çeken paylaşım
Suudi ekibinin listesindeydi... Dursun Özbek, Barış Alper Yılmaz'la ilgili son noktayı koydu
Suudi ekibine transferi gündemdeydi... Dursun Özbek'ten Barış Alper Yılmaz sorusuna cevap!
Fenerbahçe - Benfica maçının ardından... İşte UEFA ülke puanı sıralamasında son durum!