İstanbul’daki Gençlik ve Spor Bakanlığı Taksim Ofisi’nde gerçekleşen kabulde; Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile birlikte Başkan Yardımcıları Rezan Epözdemir ile Bikem Kanık, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Köksal Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyesi Işıtan Gün yer aldı.
Bakan Kasapoğlu, geçtiğimiz günlerde Galatasaray Spor Kulübü başkanlığına seçilen Burak Elmas’a ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.
Elmas, kabulün ardından Bakan Kasapoğlu’na adının yazılı olduğu 10 numaralı Galatasaray forması hediye etti. Görüşmede Türk futbolunun sorunları ve TFF ile yaşanan sıkıntının gündeme geldiği öğrenildi. Bakan Kasapoğlu'nun Galatasaray-Fenerbahçe dostluğu konusunda olumlu görüş belirttiği de sızan bilgiler arasında.
Burak Elmas, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nu ziyaret etti! İşte görüşmenin detayları
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas ile beraberindeki heyeti kabul etti.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Galatasaray'da yaprak dökümü: 3 ayrılık kapıda
Hollanda'nın yeni teknik direktörü belli oldu!
Beşiktaş yeni transferine kavuşuyor: Bu akşam İstanbul'a gelecek
Fenerbahçe'nin galibiyetinin ardından... UEFA ülke puanı güncellendi!
İspanyol basınından Arda Güler'e 'Ferrari' benzetmesi: 'İlk on birde yer almak için yalvarıyor'