Beşiktaş kendi evinde puan kaybetti

Beşiktaş, Süper Lig’in 30. haftasında Hatayspor’u ağırladı. Beşiktaş, taraftarı önünde Hatay’a da puan kaybetti.

Derbide Galatasaray ‘a 2-1 kaybeden Beşiktaş , Süper Lig ‘in 30. haftasında Hatayspor’u konuk etti.

Binlerce taraftarı önünde Akdeniz ekibini ağırlayan Siyah-Beyazlılar karşılaşma boyunca üstün olan taraftı.

MAÇTAN DAKİKALAR

-45 puanla 8. sıraya gerileyen ve Avrupa iddiasını sürdürmek isteyen Önder Karaveli yönetimindeki Kara Kartal hızlı başladığı mücadelenin 17. dakikasında Michy Batshuayi’nin ceza sahası dışından şutuyla 1-0 öne geçti.

-Golün hemen sonrasında İstanbul’da kar yağışı şiddettini artırırken, Beşiktaş da girdiği pozisyonlardan bir türlü başka gol çıkaramadı.

-41’de Bordo-Beyazlılar’ın yıldızı Saba Lobzhanidze harika bir frikik golüyle ilk yarının skorunu belirledi: 1-1.

-İkinci devrede de yine yoğun kar yağışı altında oynanan karşılaşmada Beşiktaş baskısı vardı; ancak mücadeleden başka gol sesi çıkmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rıdvan Dilmen'den Barış Alper Yılmaz iddiası: 'Sorunun çözüleceğini düşünüyorum ama...
Kadroda yer almadı: Barış Alper'den dikkat çeken paylaşım
Suudi ekibinin listesindeydi... Dursun Özbek, Barış Alper Yılmaz'la ilgili son noktayı koydu
Suudi ekibine transferi gündemdeydi... Dursun Özbek'ten Barış Alper Yılmaz sorusuna cevap!
Fenerbahçe - Benfica maçının ardından... İşte UEFA ülke puanı sıralamasında son durum!